Fotografii de nunta care nu pot lipsi din albumul tau!

Fotografii de nunta care nu pot lipsi din albumul tau!

0 Shares
0
0
0

Albumul de nunta este unul dintre cele mai importante detalii. La urma urmei, prin el, tu si logodnicul tau va veti aminti toate momentele importante ale acestei zile speciale. De aceea este atat de esential ca, cuplul sa cunoasca si sa defineasca fotografiile de nunta pe care doresc cel mai mult sa le inregistreze. Aceasta organizare este necesara, deoarece in momentul respectiv este posibil sa nu te gandesti la poze din cauza emotiilor puternice traite. Vezi mai jos fotografiile de nunta care nu pot lipsi din album!

Mirii se pregatesc

Celebra realizare a nuntii detine multe emotii si surprize! In acest moment, mirii emana emotii prin toti porii, alaturi de cei mai apropiati prieteni si de famili, se pregatesc pentru acest eveniment important!

Rochia de mireasa

Ti-ai ales cu atata grija rochia perfecta din sute de rochii mireasa si, desigur, ea merita un colt al albumului pentru ea insasi! Cele mai speciale fotografii sunt cu ea pe cuierul miresei, cu mireasa uitandu-se la rochie si apoi, cele cu aceasta purtand-o. Cere putin ajutor fotografului tau atunci cand vine vorba de idei pentru fotografii cat mai originale de nunta.

Inele de nunta

Pozarea verighetelor este absolut necesara, deoarece acestea simbolizeaza uniunea cuplului. Fotografiile din cutie sau cu un alt joc de lumina pot face fotografiile si mai speciale!

Juraminte de casatorie

Cei mai romantici miri se pregatesc inainte de nunta citindu-si juramintele scrise cu mare grija. In acest moment, mirii sunt de obicei foarte emotionati si va fi grozav sa va amintiti toate aceste momente prin intermediul albumului!

Domnisoarele de onoare si Nasii

Domnisoarele de onoare si nasii sunt oameni foarte speciali pentru miri. De aceea este extrem de necesar sa inregistrati cateva momente distractive alaturi de ei in timpul making off-ului si la petrecerea de nunta.

Familia mirilor

Familia mirilor va fi cu siguranta la fel de incantata ca si mirii in ziua nuntii lor. De aceea, fotografiile de nunta cu ei sunt atat de reusite si de apreciate. Nu uita de ele!

Nunta in sine

La ceremonia de nunta este important sa existe o echipa mai mare de fotografi, deoarece multe momente frumoase apar simultan.

Decor si spatiu

Toate detaliile trebuie inregistrate – la urma urmei, ai ales totul cu atata grija. E frumos sa ai aceste amintiri, despre cum au fost decorul si spatiul nuntii!

Intrarea mirilor

Momentul de curtare a fost repetat cu mare atentie si sigur se va desfasura perfect si conform planului. Inregistrati intrarea tuturor membrilor altarului, pentru a va aminti cu multa afectiune fiecare invitat important!

Reactia mirelui la altar

Fiecare mire are o reactie diferita, dar toate sunt senzationale!

Intalnirea mirilor la altar

Cu sentimente in plina floare, mirii se emotioneaza, zambesc larg si chiar plang. Momentul ceremoniei nuntii este cel mai asteptat dintre toate, asa ca cereti fotografilor dea tot ce au mai bun in acest moment!

Sarutul mirilor

De indata ce spun da, mirii se saruta si toata lumea se emotioneaza. Este una dintre fotografiile preferate atunci cand vine vorba de nunti!

Dansul mirilor

Un moment clasic si foarte romantic in cuplu, care dau oportunitatea multor fotografii frumoase.

Consulta mai multe sfaturi pentru fotografii si videoclipuri de nunta si imbunatateste-ti albumul! Gandeste-te ca acestea sunt inregistrarile unei zile UNICE din viata ta, asa ca paseaza aceasta responsabilitate unui profesionist competent.

 

0 Shares
You May Also Like