Exemple de jocuri interesante pentru telefonul tau mobil

Exemple de jocuri interesante pentru telefonul tau mobil

0 Shares
0
0
0

Veti traversa pajisti nesfarsite, veti urca munti, va veti plimba de-a lungul plajelor sau veti trece prin forturi si orase. Exista atat de multe de vazut, iar cu grafica sa opulenta, Genshin Impact este unul dintre acele jocuri in care uiti uneori sarcina pe care tocmai ti-a fost atribuita pentru ca ai prefera sa te plimbi si sa o absorbi pe toate.

Din punct de vedere grafic, Genshin Impact nu trebuie sa fie rusinat de jocurile de pe consola, dar comenzile sunt putin in urma. Cu toate acestea, odata ce te vei obisnui cu modul de a te deplasa in jurul acestor lumi uriase, vei traversa continentul Teyvat cu incredere in somnambulism.

Jocul ofera multa libertate si te poti plimba fara scop, dar este mai util sa gasesti prietenii potriviti care vor sa se aventureze alaturi de tine. Jocul este gratuit, dar foloseste mecanica Gatcha. De asemenea, il puteti juca intr-un mod relaxat, fara a utiliza monede.

  • Black Desert Mobile

Cand jocul a fost lansat pe Android si iOS acum aproximativ un an si jumatate, nu a primit toate recenziile superbe. Daca grafica este cu adevarat remarcabila, principiul Pay2Win a starnit unele critici, creatorii fiind acuzati de lacomie.

Intre timp, MMO-ul ar trebui sa fie mai echilibrat, astfel incat jocul sa ramana distractiv chiar si fara a cheltui bani.

Daca va plac jocurile de rol si doriti sa le experimentati intr-un mod sofisticat grafic pe smartphone-ul vostru, ar trebui sa verificati cu siguranta Black Desert Mobile.

Daca ai probleme cu telefonul, intra pe service GSM Bucuresti.

  • Call of Duty: Mobile

Bine, asa ca probabil nu trebuie sa explic nimic despre Call of Duty sau sa prezint jocul cuiva, nu-i asa? Desi jocul a fost deja un succes peste tot, la fel au fost si spin-off-urile Android si iOS numite Call of Duty: Mobile si veti juca atat modul FPS PvP, cat si modul Battle Royale, asa ca exista actiune de rezerva. Si, pe masura ce a ajuns in aceasta lista de top, stii deja ca nu doar jocul este la inaltime, ci si experienta grafica.

  • Sky: Children of Light

Avem din nou o varianta pentru fanii aventurii, deoarece Sky: Children of Light este un joc de aventura excelent de anul trecut, disponibil si gratuit. Te duce intr-o lume numita Sky Kingdom, care s-ar putea sa nu fie cel mai original nume pentru o astfel de lume fantezista, dar a fost frumos implementata grafic.

Puteti lucra foarte meticulos la personajele dvs. si apoi puteti descoperi sapte lumi diferite, unde puteti face echipa cu altii, dar la fel de bine mergeti pe cont propriu. Sunteti menit sa aduceti mai multa lumina lumii, nu doar la figurat, ci la propriu. Pentru aceasta aveti cateva lumanari in bagaj, iar altele pot fi achizitionate in joc in numerar. Dar, in general, te vei descurca foarte bine fara a cheltui bani.

Personajul tau navigheaza prin lumi de vis minunat proiectate, iar muzica acustica de fundal se imprumuta bine. Este un joc la care ar trebui sa te joci cu casti. Perfect pentru relaxare si distractie si pentru ca il puteti juca gratuit, va recomandam sa il descarcati pe iOS si Android.

0 Shares
You May Also Like