Led car bar

Echipeaza masina cu un Led bar auto

0 Shares
0
0
0

Un sofer care isi iubeste foarte mult masina, face tot ceea ce ii sta in putinta pentru ca aceasta sa ruleze tot timpul impecabil, sa arate tot timpul impecabil, si sa fie mereu multumit de ea.

Acesta este si motivul pentru care un sofer care isi doreste sa aiba o masina perfecta, o echipeaza cu un led bar auto, iar in continuare vom discuta putin despre acest aspect.

Exista o multime de importatori si furnizori de astfel de produse pentru masina, caredispun de o gama larga de ledbaruri auto in prezent. Toate ledbarurile de tip COMBO care se gasesc pe piata in prezent sunt dotate cu leduri SPOT si FLOOD, iar pe extremitati sunt pozitionate leduri spot, in timp ce pe zona centrala sunt pozitionate leduri flood.

Cele mai bune sunt ledurile de 3 w, care sunt produse de catre producatori precum OSRAM si PHILIPS. Cadenta luminii acestor leduri vine pe un unghi de 30 si 60 de grade. In ceea ce priveste culoarea luminii trebuie facuta precizarea ca aceasta este alb gheata 6000 k, alimentarea este 12-24v, iar becurile ofera posibilitatea de a fi montate pe orice tip de autoturism, atv, quad, scooter, utilaj agricol (tractor de exemplu), etc.

Materialul eterior al acestora este aluminiu vopsit in negru pentru a putea oferi o racire adecvata. Sticla acestor leduri este realizata din policarbonat. Toate ledbarurile au o caracteristica foarte importanta, iar aceea este reprezentata de faptul sunt rezistente la apa, noroi, intemperii, dat fiind faptul ca sunt incadrate la clasa ip 68.

Aceste leduri cu adevarat speciale vin insotite de kit de prindere care se poate monta pe bullbaruri, plafon etc. Cei care doresc, pot cumpara optional si suporti magnetici pentru prinderea lor.

Ei bine, cei care intentioneaza sa isi cumpere un astfel de led bar pentru masina lor, pot opta pentru un led bar 108w, care dispune de urmatoarele specificatii tehnice: putere de 180 w, leduri de cea mai buna calitate (Philips, Wafer, Osram, Puri sau Cree), un voltaj cuprins intre 12-24V, iluminare spot, clasificare IP67, materialul este aluminiu vopsit negru, certificat CE, ROHS, iar durata de viata este de peste 30000 de ore.

Pentru soferii care isi doresc un led bar, un alt exemplu ideal ar putea fi modelul led bar 144w. care dispune de o putere de 144w, 14400 lumeni, alimentare 12-34V si lumina combo, spot si flood.

Un led bar 300w, lumina 9 D poate sa reprezinte deasemenea alegerea cea mai buna pentru soferii care isi doresc un asemenea produs pentru masina lor.

Acesta dispune de o putere de 300W, lumina spot si floor, temperatura culorii este de 6000 K, flux luminos de 30000lumeni, rezistenta apa 1.5m/praf/noroi IP68, durata de viata este de 50000 de ore, iar dimensiunea este de 15 inch.

Asadar, pentru soferii care isi doresc astfel de corpuri de iluminat pentru masina lor, acestea sunt cateva dintre cele mai bune exemple, iar ledurile despre care am discutat anterior in acest articol vin la cel mai bun raport calitate – pret de pe piata.

0 Shares
You May Also Like