Dresuri și ciorapi – cum îi alegi întotdeauna pe cei potriviți?

Dresuri și ciorapi – cum îi alegi întotdeauna pe cei potriviți?

0 Shares
0
0
0

Dresuri și ciorapi – cum îi alegi întotdeauna pe cei potriviți?Când temperatura de afara ferestrei se schimbă, nu trebuie să renunți la fuste sau rochii. În sezonul rece, acele dresuri și ciorapi pentru femei de la Șosetăria sunt o parte inseparabilă a ținutei zilnice.

Schimbarea temperaturii nu trebuie să însemne să îți pui deoparte ținutele preferate și să le înlocuiești cu pantaloni lungi.

Există multe dresuri și ciorapi interesanți pe piață, de la subțiri la foarte groși- perfecți pentru sezonul rece. Cu toate acestea, având în vedere bogăția de culori și modele disponibile, alegerea se poate dovedi a fi o provocare.

La alegere, fiecare femeie este ghidată nu numai de latura practică, ci și de tendințele prezente în lumea modei. Prin urmare, sezonul actual ar trebui să satisfacă chiar și gusturile foarte solicitante. Nu se concentrează doar pe clasici, ci favorizează și experimentarea culorilor și a diferitelor modele.

Deci, dacă vrei să îți înviorezi stilul într-un mod original, nu este nimic mai ușor – alege doar o culoare îndrăzneață sau un motiv neobișnuit.

Simplu sau cu model?

Totul depinde de stilul tău, de majoritatea hainelor din garderobă sau de munca pe care o faci. Modelul va funcționa excelent în așa-numita rochie neagră modestă și simplă. Dacă ținuta ta arată unică în sine, este colorată sau strălucitoare, atunci nu trebuie completată cu modele suplimentare sau nuanțe puternice.

Dresurile simple sunt suficiente, de preferință într-o culoare universală – de culoare pielii sau negre. De asemenea, se vor dovedi de neînlocuit atunci când nu ai timp să alegi accesorii. Ține minte și faptul că nu orice design va fi benefic pentru tine. Dungile orizontale și broderia te pot îngroșa vizual, în timp ce dungile verticale subliniază aspectul zvelt al picioarelor tale.

Modele brodate

Spre deosebire de dresurile negre sau neutre, versiunea brodată este un element foarte distinctiv al stilului. Cu toate acestea, merită întotdeauna să iei în calcul și restul ținutei. Acest model ar trebui să o completeze în întregime.

Cea mai bună soluție va fi alegerea unei rochii delicate, fără decorațiuni inutile. Un avantaj suplimentar este că acest motiv se potrivește bine cu multe materiale. Ar trebui să îți amintești și despre alegerea încălțămintei potrivite.

Mereu la modă

Tipul clasic și cel mai popular – ciorapii tip plasă . Acestea adaugă eleganță, sex appeal și se potrivesc fiecărei figuri. Există în principal două culori, negru și bej. Primul model va fi perfect pentru o ieșire de seară, subliniind forma picioarelor, în timp ce, cele bej vor fi un plus excelent pentru o ținută mai delicată.

Ciorapii cu plasă au câștigat atât de multă popularitate, deoarece sunt foarte versatili. Le poți combina cu multe culori, pastelate și mai expresive. Cu siguranță nu se vor demoda niciodată.

Dresurile și ciorapii completează ținuta fiecărei femei, motiv pentru care alegerea corectă a acestora este atât de importantă. Bine aleși, vor da caracter chiar și ținutelor aparent simple, acoperind și expunând astfel picioarele. Amintește-ți că acestea se vor dovedi a fi de neînlocuit în accentuarea perfectă a figurii și, de asemenea, vor masca perfect orice imperfecțiune. Mai ales când mergi la o întâlnire importantă și trebuie să arăți impecabil!

 

0 Shares
You May Also Like