Detalii de care se tine cont pentru organizarea unei petreceri copii

0 Shares
0
0
0

Daca se apropie ziua de nastere a copilului dvs. si doriti sa ii organizati o petrecere surpriza, va fi nevoie sa tineti cont de urmatoarele detalii importante:

Tema

Multi parinti se simt mai confortabil pornind de la o tema in jurul careia pot organiza invitatii, decoratiuni, jocuri, mestesuguri si mancare.

Atat dumneavoastra, cat si copilul dumneavoastra va veti bucura de planuri care ii vor reflecta interesele – fie ca este vorba despre o tema sportiva, un bash de dinozauri, o petrecere de arta, un picnic pe plaja, o calatorie inapoi in timp sau o aventura animala.

Lista de invitati si invitatii

Ar trebui sa faceti lista de invitati pentru prescolar, dar, odata ce copilul dvs. are peste trei sau patru ani, ar trebui sa fie consultat. Invitatiile pot fi cumparate din magazin sau pot fi create acasa si ar trebui sa stabileasca starea de spirit a evenimentului.

Copiii mai in varsta se pot bucura de invitatii din papusi de hartie, piese de puzzle sau sabloane de calculatoare, in functie de tema aleasa. In plus fata de informatii evidente, cum ar fi ora, data si instructiunile, includeti detalii speciale cum ar fi “aduceti un costum de baie” sau “parintii ar trebui sa insoteasca copiii”.

Locatia

Daca va decideti ca locuinta sau apartamentul dvs. nu sunt potrivite pentru o petrecere pentru copii, exista mai multe optiuni in afara amplasamentului care vin cu avantaje evidente (inclusiv posibilitatea de a reveni intr-o casa curata dupa ce copiii au fost ridicati).

Restaurantele prietenoase cu copiii pot sa fie gazda pentru marele eveniment. Puteti opta pentru petreceri copii la Universe, unde cei mici pot avea parte de cele mai noi jocuri, iar exemplele pot continua. De regula, astfel de petreceri se organizeaza pentru copiii care au mai mult de 5 ani impliniti.

Decoratiuni

Atmosfera este totul. Odata ce ati ales o tema, utilizati o mica creativitate pentru a seta scena. Nu inseamna ca trebuie sa zbori la Grand Canyon pentru o petrecere de campanie. Copiii sunt in mod natural imaginativi si se vor bucura de orice decor vor intalni.

Divertisment

In functie de varsta si de atentia oaspetilor dvs., divertismentul din exterior ar putea fi un mare succes. Dar copiii mai mici (cei sub patru sau cinci) pot fi inspaimantati sau pur si simplu plictisiti de o performanta care dureaza mai mult de 45 de minute.

Organizare

Atunci cand organizati un asemenea eveniment, este foarte important sa avet parte de ajutorul unei persoane de incredere. De ajutorul acelei persoane sunt sanse mari sa aveti nevoie si la curatenia de dupa petrecere.

Buget

Bugetul este foarte important pentru ca in functie de cat de multi bani dispuneti, veti putea organiza totul. Daca aveti un buget limitat, si posibilitatile de organizare vor fi limitate. Daca bugetul este mare, atunci cel mic cu siguranta va avea parte de o petrecere de vis, organizata perfect, incepand de la locatie, mancare, tort, iar exemplele pot continua.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii de care va trebui sa tineti cont daca veti dori sa organizati o petrecere pentru copilul dvs., cu ocazia zilei sale de nastere in viitorul apropiat.

0 Shares
You May Also Like