Despre comertul online si despre modul optim de realizare a reclamelor

Despre comertul online si despre modul optim de realizare a reclamelor

0 Shares
0
0
0

Reducerile de grup au sens cel mai mult pentru locatiile noi care doresc sa se afirme, cele care au economii de scara, ceea ce face ca acestea sa fie mai putin costisitoare si sa functioneze la volume mai mari.

Pentru a maximiza succesul, expertii social media recomanda adaptarea tranzactiilor pentru a incuraja vizitele repetate, cum ar fi buy-three-get-two-free, oferind clientilor stimulente pentru a rascumpara voucherele in decursul timpului, colectarea adreselor de e-mail pentru a ramane in contact etc.

Lansat in 2004 de un comerciant cu o oferta variata de produse electronice si achizitionat de Amazon recent, Woot din Texas a inceput prin vanzarea unui singur articol pe zi, in special cu vanzarea produselor care tin de tehnologie. Site-ul a pionierat modelul o-afacere-pe-zi-pana-s-a-vandut, desi clientii pot cumpara uneori pana la trei articole din acea zi. Site-ul are o abordare irevocabila de marketing. “Random Crap” sau “Bag of Crap” include ocazional articole scumpe si este cunoscuta pentru faptul ca vinde in cateva secunde si crash serverul.

Plangerile online impotriva lui Woot citeaza articolele rupte, expedierea lenta si serviciul pentru clienti ineficient. Recent, Woot a trebuit sa lanseze o scuza deschisa clientilor, impreuna cu rambursarile, dupa ce a oferit touchpad-urile HP reduse pentru 379 dolari inainte de inceperea vanzarii de 99 dolari.

Firma Eversave, din Woburn, Massachusetts, ofera o afacere zilnica pe anumite piete importante, printre care Chicago, Dallas, New York si Seattle. Eversave are un rating A + de la Biroul de afaceri, fiind considerat unul dintre cele mai bune site-uri. Eversave are un program bun de trimitere care ofera clientilor un credit doar pentru inscrierea si distribuirea de coduri bonus clientilor existenti. Intreprinderile pot dona o parte din veniturile acordate organizatiilor de caritate locale.

Unul dintre minusuri este ca utilizatorilor li se cere sa furnizeze informatii personale inainte de a accesa cupoanele.

Cu sediul in New York, BuyWithMe nu este inca disponibil in fiecare oras, dar se extinde constant si vizeaza o audienta in cea mai mare parte feminina. In loc sa se specializeze in cumparaturi de impuls, site-ul prezinta oferte de pana la o saptamana, si, la fel ca Groupon, necesita un numar minim de cumparatori.

Ofertele pentru perioade mai lungi ale acestui site ofera vizibilitate maxima pentru comercianti. Site-ul plateste afacerile in termen de 30 de zile de la sfarsitul unei promotii, iar clientii isi schimba de multe ori vouchere pentru carduri cadou pentru a fi utilizate in orice moment. BuyWithMe permite comerciantilor o mai mare flexibilitate in reducerea timpului. Intreprinderile sunt implicate in generarea si revizuirea anunturilor, oferind informatii despre premii si alte diferentieri. Potrivit statisticilor BuyWithMe, 87% dintre cumparatori cheltuiesc mai mult decat valoarea voucherelor lor, iar 90% sunt clienti noi.

Clientii critica BuyWithMe in recenziile online pentru respectarea unei politici prea stricte de rambursare, distribuirea de coduri voucher incorecte si colaborarea cu furnizori “substandard” care ocazional ies din afaceri inainte ca utilizatorii sa poata rascumpara vouchere.

Poti folosi o gama vasta de tooluri seo care sa te ajute sa optimizezi vanzarile online si te poti abona la ele pe best internet marketing group buy site.

 

0 Shares
You May Also Like