Despre avantajele inchirierii copiatoarelor si de ce este bine sa apelam la acest serviciu

0 Shares
0
0
0

Odata cu dezvoltarea continua a societatii noastre si cu aparitia a tot mai multor dispozitive si aparaturi, au aparut si inchirierea lor, pentru a te scuti de costul cumpararii lor. Pretul unei multifunctionale depaseste de cele mai multe ori 1000E si nu toate firmele sunt dispuse sa aloce aceasta suma pentru a cumpara una, asadar apar cererile de inchiriere.

Inchirierele copiatoarelor sunt la mare cautare, iar firmele care se ocupa cu asta sunt tot mai multe. O societate care are un nivel de printare/scanare/copiere regulat, automat are nevoie si de un copiator care sa-si faca treaba mai bine decat o persoana.

Firmele si avantajele lor in ceea ce priveste inchirierea copiatoarelor sunt numeroase, de la rezolvarea problemelor dispozitivului gratuit, pana la abonamente in functie de tipul de societate.

De exemplu, daca un birou are un volum mic de printare, pretul per luna sau pretul abonamentului este unul scazut, totul depinzand de volumul de printare al firmei care utilizeaza imprimanta.

Inchirierea unor imprimante bucuresti are doua mai avantaje si anume:

  • Instalarea, alimentarea cu consumabile si mentenanta dispozitivelor este asigurata de catre firma care ofera spre inchiriere, iar defectiunile aparute in timp, sunt remediate tot de catre ei.
  • Iti ofera posibilitatea de a-ti monitoriza si evalua volumul de printare al companiei tale, iar pretul/luna/abonamentul se face in functie de acest lucru.

Chiar daca firma care are nevoie de copiatoare este mica, volumul de printare poate fi mult mai mare decat la o companie mai extinsa. Copiatoarele pentru uz personal nu fac fata comenzilor si de cele mai multe ori ai nevoie de cineva care sa iti asigure in permanenta mentenanta.

Un alt avantaj pe care il au firmele ce inchiriaza copiatoare este faptul ca iti ofera toate datele necesare despre aparaturile lor. Atunci cand se achizitioneaza o imprimanta multifunctionala, instructiunile de utilizare sunt deseori greu de inteles, iar in cazul in care aceasta este defecta, returul este complicat.

Pentru a inlatura astfel de probleme, este indicat sa apelezi la cineva specializat in domeniu. Specificatiile copiatoarelor se inmaneaza odata cu factura de inchiriere si de cele mai multe ori, la primele utilizari te ajuta personalul specializat.

Chiar daca instalarea lor pare usoara din manualul de utilizare, acest lucru este mai dificil decat pare. Urmata de alimentarea cu toner si hartie, trebuie sa te asiguri ca tonerul se potriveste tipului de imprimanta pentru a nu risca defectarea acesteia. Unele firme care ofera copiatoare spre inchiriere se ocupa si cu alimentarea acestora cu hartie, altele nu.

Pe de alta parte, un plus pe care cei care inchiriaza copiatoarele este faptul ca asigura revizii periodice ale aparaturilor. In functie de volumul de printare stabilit, acestia vor veni sa se asigure ca imprimanta functioneaza dupa cursul normal, iar alteori sa ii aduca acesteia imbunatatiri.

Apelarea la firmele care inchiriaza copiatoare este solutia perfecta pentru intreprinderi mari, cat si pentru cele mici, care au un volum constant de printare si copiere.

0 Shares
You May Also Like