Descopera informatii utile despre transplantul de barba: cui i se adreseaza aceasta procedura estetica si ce presupune ea

Descopera informatii utile despre transplantul de barba: cui i se adreseaza aceasta procedura estetica si ce presupune ea

0 Shares
0
0
0

Descopera informatii utile despre transplantul de barba: cui i se adreseaza aceasta procedura estetica si ce presupune eaBarba groasa este in aceste vremuri unul dintre atributele principale ale masculinitatii. Totusi, nu toti barbatii se pot lauda cu un par facial exuberant si de cele mai multe, ori, cauzele se datoreaza afectiunilor genetice.

Problema cheliei si a parului neregulat al fetei afecteaza din ce in ce mai mult si barbatii tineri. Dar astazi, aceasta nu mai este o problema fara solutie, caci remediul consta intr-un implant de barba, ce poate fi efectuat in clinicile specializate.

Dar cum poti sa obtii o barba groasa? Medicina estetica nu te va dezamagi nici in acest caz, caci acest tip de transplant devine tot mai popular si, deja din 2015, transplantul de barba a reprezentat 4% din toate procedurile legate de reconstructia parului in lume.

In continuare, vei descoperi informatii utile despre cele mai presante probleme ale barbatilor care se confrunta cu dorinta de a face un implant de barba.

Implant de barba: pentru cine este?

Un implant de barba este dedicat practic oricarui barbat care viseaza sa aiba o barba groasa, bogata si nu este capabil sa o faca sa creasca din diverse motive( inclusiv genetice) si este, de asemenea, o procedura pentru barbatii care se lupta cu problema albirii parului facial.

Motivul pierderii parului facial poate fi atat procesul progresiv al alopeciei, cat si un simptom al bolii Alopecia Barbae, al carui simptom este aparitia unor zone mici, rotunde, fara par, pe fata.

Operatia de transplant de barba poate include:

  • completarea defectelor parului facial
  • completarea grosimii barbii
  • completarea locurilor fara par
  • acoperirea intregii zone pentru barba.

Atat lipsa, cat si pierderea parului facial nu reprezinta o amenintare pentru sanatatea pacientului. Cu toate acestea, pot afecta bunastarea si acceptarea din partea barbatului, cel mai adesea din punct de vedere estetic. Intr-o astfel de situatie, barbatii pot opta pentru a consulta un medic si sa profite de posibilitatile oferite de medicina estetica.

Totusi, trebuie tinut cont de faptul ca efectele finale ale implantului de barba pot fi evaluate numai dupa mai mult timp, iar cat de repede apar primele efecte depinde de caracteristicile individuale ale fiecarui pacient.

Medicul specialist care efectueaza implanturile de barba grefeaza firele la unghi drept, astfel incat barba sa arate naturala. In acelasi timp, probabilitatea unui contrast intre zona normala si locul in care parul este implantat este minimizata.

Costurile unui implant de barba depinde in primul rand de zona de tratament, iar pretul final depinde de numarul de grefe transplantate. Numarul foliculilor de par necesari transplantului este intotdeauna stabilit de catre medic, in timpul consultatiei.

De obicei, medicul va efectua un interviu cu pacientul, timp in care va colecta informatii personale, va explica in detaliu toate aspectele legate de transplantul de barba si va raspunde la toate intrebarile care i se vor adresa.

La Clinica Bendi, pacientii vor beneficia de transplant de barba prin metoda Fue, mai exact, fire de par din portiune din spate a capului sunt extrase, iar procedura in sine va dura intre 2 si 4 ore, in functie de numarul necesar de grefe.

0 Shares
You May Also Like