De ce unii oameni prefera leasingul si nu sa cumpere o masina?

0 Shares
0
0
0

Daca va intrebati de ce unii oameni aleg sa faca un leasing auto decat sa cumpere iti explicam noi toate avantajele in continuare.

Pentru multi oameni, articolele cu scumpe sunt investitii care sunt menite sa dureze mult timp. Cumparati o locuinta, astfel incat sa aveti o proprietate personala. Cand cumparati o masina, nu va asteptati ca valoarea acestei masini sa urce in timp, dar tot cumparati o masina.

Pentru un grup de oameni geniali, inteligenti si da, conservatori, calculul s-a mutat mai mult spre leasing decat spre cumpararea masinilor. Motivele lor sunt personale, financiare si chiar sociale. Cititi mai departe si aflati daca ati putea fi unul dintre acei oameni.

Optiunile pe care le avem la dispozitie ne ofera flexibilitate, timp si libertate, iar persoanele care profita din plin de aceasta flexibilitate isi aleg un leasing.

Leasingul unei masini nu este un angajament pe termen lung. Motivele pentru care oamenii nu se angajeaza la ceva pe termen lung variaza de la o persoana la alta insa multi au inceput sa tina cont de faptul ca avand un leasing multe dintre griji dispar de la sine. Si, in plus, costurile nu sunt la fel de mari ca in cazul unei rate.

Cu un leasing auto evitati intretinerile pe termen lung

Leasingul unei masini va va ajuta sa economisiti timp si bani pentru intretinere. Vehiculele mai noi pur si simplu nu au nevoie de o intretinere atat de mare ca cele vechi. Daca decideti ca leasingul unei masini are sens pentru dvs. si pentru viata dvs., aveti acces la o masina si o puteti folosi pur si simplu pentru lucrurile pe care doriti si trebuie sa le faceti.

Iata un exemplu, Andrei un proprietar de masini, a vrut sa cumpere anvelope noi pentru masina lui, dar de fiecare data cand s-a intors la magazin, timpul de asteptare era de 90 de minute pana la doua ore.

Pana in prezent, Andrei a decis sa nu astepte randul si are intentia de a vizita magazinul intr-un moment in care timpul de asteptare ar fi mai scurt. Intre timp, el a fost de doua ori la magazin. Speram ca a treia oara sa fie cu noroc. Daca faceti un leasing este posibil ca toate aceste detalii sa fie incluse in contract si dupa o vizita la firma sa aveti totul ca nou.

Nu va temeti de costurile de intretinere

Costurile de intretinere ar trebui sa fie reduse. La urma urmei, masinile inchiriate sunt in general noi, iar autoturismele noi nu au nevoie de multa intretinere. Daca sunteti o persoana care isi optimizeaza viata si timpul, inchirierea unei masini va poate ajuta sa va recuperati o parte din timpul si energia dvs. mentala.

Acest lucru ar trebui sa va elibereze timp pentru a va bucura de hobby-urile dvs., puteti sa petreceti timp cu oamenii dragi si sa faceti o treaba excelenta in cariera. Leasingul te va ajuta sa te asiguri ca masina te ajuta si nu tu o ajuti pe ea.

Plati lunare mai mici

Daca sunteti tipul care plateste pentru masina in numerar, felicitari. Pentru oricine altcineva, daca nu vreti sa platiti foarte mult pe luna puteti sa alegeti un leasing si nu o rata si veti optimiza clar costurile.

0 Shares
You May Also Like