De ce telefoanele Xiaomi reprezinta o alegere ideala?

De ce telefoanele Xiaomi reprezinta o alegere ideala?

0 Shares
0
0
0

Toti cei care urmeaza sa isi cumpere un nou smartphone, studiaza cu atentie piata smartphone-urilor pentru a gasi dispozitivul perfect. Cu siguranta utilizatorii tin cont in primul rand de specificatiile tehnice ale acestora, apoi de pretul dispozitivelor.

Multi sunt cei care inca isi indreapta atentia spre modelele de la Samsung, Apple sau Huawei, insa cu siguranta nu va mai trece mult timp pana cand majoritatea persoanelor care au nevoie de un nou dispozitiv isi vor indrepta mai intai de toate atentia spre modele de la Xiaomi. Exista cateva motive pentru a alege un asemenea dispozitiv.

  1. Pretul foarte atractiv

In mod evident, cel mai important avantaj al telefoanelor Xiaomi este pretul. Dat fiind faptul ca dispozitivele au specificatii tehnice similare cu telefoanele altor producatori de pe piata precum cei amintiti in randurile de mai sus, este firesc ca utilizatorii sa aleaga solutia mai ieftina.

Telefoanele celor de la Xiaomi sunt mult mai ieftine decat cele de la Samsung, Huawei si Apple, deci este cat se poate de logic ca utilizatorii sa doreasca sa-si aleaga telefoane Xiaomi.

  1. Sistemul de operare MIUI este bazat pe Android, si este foarte personalizabil

Xiaomi este o companie care a fost fondata in anul 2010 de catre fostul CEO Kingsoft, si anume Lei Jun. De precizat este faptul ca aceasta companie a inceput sa activeze ca o companie de software care a oferit o versiune personalizata a Android,  MIUI. Xiaomi nu a fost un producator de smartphone-uri initial.

MIUI a castigat o popularitate imensa si a fost portat pe un numar mare de smartphone-uri. Acesta este motivul pentru care are multe caracteristici. In anul 2011, Xiaomi a creat primul telefon. De aici, cunoastem cu totii istoria: telefoanele companiei se vand ca painea calda si pe buna dreptate, pentru ca sunt foarte performante si au preturi reduse.

Exista unele avantaje pe care le are MIUI, si care l-au facut cel mai popular ROM personalizat cu o baza imensa de fani. De exemplu, cei care detin un asemenea smartphone care are acest sistem de operare au o multime de teme la dispozitie pentru a schimba aspectul intregii interfete.

Utilizatorii pot modifica fiecare parte a software-ului, cum ar fi ecranul de blocare, nuanta de notificare si chiar ecranul de pornire individual, dupa gustul lor.

MIUI este foarte rapid. Oricat de bogat si de incarcat ar fi de fisiere si documente telefonul, puteti sa navigati mai repede intre aplicatii. In afara faptului ca este un sistem de operare foarte rapid, are si functii anti-malware, curatare si alte functii utile (deci este un sistem de operare sigur).

Nu trebuie sa uitam faptul ca MIUI are un grup imens de dezvoltatori si colaboratori din intreaga lume. Acest lucru inseamna ca software-ul este actualizat in permanenta cu noi functii, si ca vine in intampinarea utilizatorilor cu cele mai bune imbunatatiri si remedieri de erori. In plus, Xiaomi ofera actualizari MIUI chiar si pentru dispozitivele sale vechi.

  1. Hardware de calitate

In conditiile in care telefoanele celor de la Xiaomi stau atat de bine la partea software, probabil va intrebati cum este hardware-ul. Ei bine, nici aici nu exista motive de ingrijorare dat fiind faptul ca producatorul foloseste cele mai bune materiale pentru a construi dispozitivele.

Puteti aseza un model de la Xiaomi si un model de la Samsung sau Huawei unul langa celalalt. Uitati-va cu atentie la ele si veti vedea ca acele telefoane nu au nimic superior in ceea ce priveste partea hardware, comparativ cu modelele de la Xiaomi.

Deci, exista multe motive pentru care puteti alege sa cumparati un smartphone de la acest producator chinez. Cu o folie de protectie pentru ecran si o hisa compatibila, va protejati telefonul pentru a preveni spargerea ecranului si o inlocuire ecran Xiaomi. Daca va protejati astfel dispozitivul, va puteti bucura de el mult si bine, fara probleme.

0 Shares
You May Also Like