De ce se supraincalzeste Samsung Galaxy S20 FE?

De ce se supraincalzeste Samsung Galaxy S20 FE?

0 Shares
0
0
0

Utilizatorii de Samsung Galaxy S20 FE au cheltuit multi bani pentru a-si cumpara aceste dispozitive, si cu siguranta nu doresc sa se confrunte cu probleme de functionare ale dispozitivului.

Exista insa situatii in care aceste dispozitive se supraincalzesc din diferite motive, iar utilizatorii cauta cele mai eficiente solutii pentru a remedia problema, deoarece nu doresc sa le duca la service pentru o eventuala reparatie.

In cazul in care va confruntati cu o astfel de problema, mai jos in acest articol puteti descoperi care sunt cateva dintre cele mai eficiente solutii pe care le puteti urma, pentru a rezolva problema supraincalzirii.

  1. Incercati sa evitati mediile fierbinti

Cele mai multe dintre telefoanele mobile inteligente pot functiona in siguranta intre 0 grade Celsius si 35 grade Celsius. Utilizarea unui telefon mobil inteligent intr-un mediu in care temperatura depaseste acest interval, trebuie sa stiti ca sub nici o forma nu este recomandata, deoarece poate cauza supraincalzirea acestuia.

Tocmai din acest motiv, daca va luati telefonul atunci cand mergeti la servici, si lucrati intr-o fabrica sau intr-o hala in care este foarte cald, peste 35 de grade Celsius, evitati sa folositi dispozitivul. In caz contrar, veti putea avea surprize neplacute.

  1. Verificati accesoriile de incarcare

Folositi un incarcator care nu este original? Folositi incarcatorul de la vechiul smartphone? In aceste conditii, trebuie sa stiti ca sunt foarte mari sansele ca incarcatorul sa provoace supraincalzirea dispozitivului.

Ba chiar mai mult, sunt sanse foarte mari ca acesta sa determine defectarea dispozitivului, deci este foarte important sa va asigurati ca nu folositi decat un incarcator original.

  1. Indepartati carcasa telefonului

Anumite huse sau huse de telefon pot cauza probleme de supraincalzire, mai ales daca utilizati tipul de husa voluminoasa, si care nu dispune de spatiu pentru disiparea caldurii. In cazul in care husa capteaza caldura in interior, atunci este usor sa va dati seama care este motivul datorita caruia dispozitivul se poate supraincalzi.

  1. Verificati setarile telefonului

Exista situatii in care setarile de pe telefonul dvs. pot avea o foarte mare influenta asupra functionarii dispozitivului. De exemplu, ganditi-va doar la afisajul dvs. care este setat sa ruleze la o rata de reimprospatare de 120 Hz in orice moment. Stiati ca acest lucru va pune o presiune suplimentara asupra capacitatii de procesare a dispozitivului?

Stiati ca in aceste conditii, rata de reimprospatare a dispozitivului care este de 120 Hz in orice moment, va cauza supraincalzirea telefonului. Tocmai acesta este motivul datorita caruia, este important sa reglati setarile.

  1. Inchideti aplicatiile de fundal

Daca observati ca telefonul dvs. tinde sa se incalzeasca in timp ce aveti deschise mai multe aplicatii, verificati daca exista prea multe aplicatii care ruleaza in fundal. Este important sa aveti la cunostinta faptul ca in momentul in care aveti mai multe aplicatii pe telefon, care ruleaza in fundal, acestea pot duce la incalzirea rapida a dispozitivului, din cauza utilizarii grele a procesorului.

Asigurati-va ca inchideti aplicatiile imediat dupa ce le-ati terminat de utilizat, deoarece acest lucru va poate ajuta sa va racoriti telefonul. Pentru a inchide aplicatii de fundal, urmati pasii de mai jos:

  • Atingeti tasta Recent pentru a vizualiza toate aplicatiile care ruleaza.
  • Apoi atingeti butonul Inchideti toate pentru a inchide toate aceste aplicatii simultan.

Daca si dupa ce puneti toate aceste solutii in practica, dispozitivul se supraincalzeste, este necesar sa il duceti la service. Specialistii in reparatii telefoane si inlocuire piese telefoane, cu siguranta vor depista care este cauza reala a problemei, si vor remedia in cel mai scurt timp problema supraincalzirii.

Pentru a va duce telefonul intr-un service gsm, este important sa cautati insa inainte unele informatii, astfel incat sa stiti ca lasati dispozitivul pe maini bune.

0 Shares
You May Also Like