De ce se descarca foarte repede telefoanele Allview?

De ce se descarca foarte repede telefoanele Allview?

0 Shares
0
0
0

Cele mai multe persoane care intentioneaza sa renunte la vechiul smartphone, au in vedere achizitionarea unui nou smartphone Android.

Daca va intrebati de ce majoritatea persoanelor prefera telefoanele Android, ei bine motivele sunt multe: exista mai multe optiuni in ceea ce priveste alegerea marcii si a modelului, sistemul de operare Android ofera posibilitatea personalizarii, exista telefoane la pret redus, etc.

Cei care doresc un smartphone Android la pret redus, isi pot indrepta atentia spre modelele de la Allview, iar Soul X6 Xtreme este un model care poate fi ales de catre fanii Android.

Acest smartphone are printre altele 64 GB spatiu de stocare, 4 GB memorie RAM, procesor MediaTek MT6772 Soc (cunoscut si ca MediaTek Helio P70). De-asemenea, acest smartphone are ecranul AMOLED de 6.39”, si rezolutie Full HD (rezolutie 1089 X 2340 pixeli, aspect 19: 5: 9), in timp ce densitatea pixelilor per inch este de 403 PPI.

Cei mai multi dintre utilizatorii de Allview Soul X6 Xtreme sunt foarte multumiti de dispozitivele pe care le detin, dar exista si mici exceptii. Exista utilizatori care se plang de durata de viata a bateriei, iar unii deja au inceput sa caute acumulatori originali Allview Soul X6 Xtreme.

Utilizatorii insa, ar trebui ca inainte de a-si inlocui bateria Allview, sa cunoasca unele posibile solutii, care i-ar putea scuti de o cheltuiala in plus. Iata care sunt cateva dintre solutiile care pot ajuta la remedierea problemei:

 • Este posibil ca functia GPS a telefonului sa fie pornita. Verificati acest lucru, iar daca este pornita si aveti nevoie neaparat de aceasta opriti-o, pentru ca aceasta functie consuma din resursele bateriei.
 • Asigurati-va ca problema nu este cauzata doar pentru ca exista unele dintre aplicatiile care consuma o mai mare cantitate de energie instalate pe telefon.
 • Uneori, nu este nevoie sa faceti altceva, decat sa folositi telefonul in modul de economisire a energiei, iar acest lucru cu siguranta va ajuta la reducerea consumului de resurse de energie a bateriei. Rezultatul consta in prelungirea duratei de viata a bateriei.
 • In cazul in care o aplicatie este instalata in telefon pentru a spori backup-ul bateriei, stergeti pur si simplu aplicatia respectiva.
 • Asigurati-va ca telefonul dvs. ruleaza intotdeauna in setarile generale si nu in mod personalizat. Acelasi lucru poate avea un impact asupra bateriei; mai pe intelesul tuturor, acest lucru ca descarca mai rapid telefonul.
 • Verificati si asigurati-va ca problema nu este cauzata din cauza unei baterii defecte din Allview Soul X6 Xtreme
 • Puteti rezolva aceasta problema reducand luminozitatea ecranului daca este prea mare
 • Exista o multime de aplicatii care trimit foarte multe notificari nedorite, motiv pentru care aplicatiile in cauza afecteaza performanta bateriei dispozitivului. Verificati daca acest lucru cauzeaza problema descarcarii rapide a bateriei, iar daca raspunsul este afirmativ, dezinstalati aplicatiile.
 • Asigurati-va ca Allview Soul X6 Xtreme nu are probleme cu aplicatiile instalate
 • Exista sanse ca problema sa existe doar pentru ca multe aplicatii ruleaza in fundal. Verificati daca este cazul, si inchideti-le.
 • Uneori, nu este altceva responsabil de descarcarea prematura a bateriei, decat instalarea jocurilor pe telefon, si personalizarea setarilor, acestea fiind doua exemple de motive care afecteaza performanta bateriei.
 • Aceasta problema poate fi rezolvata prin efectuarea unei resetari software. Verificati daca functioneaza acest lucru.
 • Stergeti datele stocate pe telefon cu mult timp in urma, care nu mai au nicio utilizare acum. Acest lucru va poate ajuta sa remediati problema cu siguranta.
 • Verificati daca telefonul dvs. are ceva in neregula cu sistemul de operare.

Acestea sunt asadar, cateva solutii pe care le puteti utiliza in cazul in care constati faptul ca dispozitivul Allview X5 Soul Xtreme se descarca mult mai repede decat trebuie. Daca aceste solutii nu ajuta la remedierea problemei, atunci cel mai probabil va fi nevoie sa cautati acumulatori originali Allview, pentru dispozitiv.

0 Shares
You May Also Like