De ce este recomandat sa folosesc casti fara fir?

De ce este recomandat sa folosesc casti fara fir?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-ul ne ofera posibilitatea de a face o multime de lucruri grozave, insa il putem folosi si in cele mai simple scopuri, cum ar fi pentru a asculta muzica preferata.

In acest scop, utilizatorii isi pot indrepta atentia spre casti fara fir, care in comparatie cu cele cu fir, vin la pachet cu un numar uimitor de avantaje. Pentru utilizatorii care se intreaba “De ce este recomandat sa folosesc casti fara fir?”, am pregatit in acest articol cateva argumente solide.

Cititi asadar acest articol pana la final, iar apoi veti avea convingerea ca a sosit momentul sa renuntati la vechile casti cu fir, care vor fi inlocuite de casti fara fir, mai performante, mai eficiente si mai placute ochiului.

Sunt fara fir

Poate surprinzator, principalul motiv pentru cumpararea castilor fara fir, este reprezentat pur si simplu de faptul ca nu au fir, iar acest lucru contribuie la siguranta utilizatorului. Au existat situatii in care unii utilizatori pur si simplu s-au strangulat in timp ce au adormit si aveau castile cu fir in urechi.

Libertatea wireless wireless va ofera este de neegalat: nu mai exista cabluri de casti incurcate, nu este nevoie sa va luati chiar si dispozitivul cu voi, ceea ce inseamna ca acum puteti asculta muzica atunci cand va antrenati la sala de sport, iar telefonul poate fi lasat in masina, daca nu exista o distanta mai mare de 40 de metri intre locul de parcare si locul in care va antrenati.

Va puteti bucura de muzica preferata pe care o ascultati in casti, atunci cand aveti telefonul in living sau in dormitor, dar aveti de lucru in curte, sau cand faceti curatenie in casa. Puteti sa va bucurati de aceiasi calitate a sunetului chiar si la o distanta de 35-40 de metri de telefon. Cu castile cu fir, in mod evident acest lucru nu ar putea fi posibil niciodata.

In plus, sa nu uitam faptul ca nu trebuie sa va mai deznodati castile incurcate, sau sa va ingrijorati ca vi se rupe cablul iar castile nu mai sunt functionale. Deci, iata de ce merita sa alegeti casti fara fir, si asta nu e tot.

Calitatea sunetului si stabilitatea conexiunii sunt mult imbunatatite

In zilele noastre, asocierea este adesea la fel de simpla ca atingerea unei etichete NFC sau deschiderea capacului carcasei AirPods. Bluetooth 5.0 este aici si promite o distanta de acoperire dubla si de patru ori mai mare. Fiabilitatea si stabilitatea conexiunilor fara fir sunt mai bune ca niciodata, si practic tot ce are electronica are suport audio Bluetooth.

Chiar si adevarata stabilitate a conexiunii wireless se imbunatateste: mai multe companii forteaza o conexiune independenta de la un smartphone la fiecare casti pentru a reduce conexiunile si intarzierile conexiunii.

Durata de viata a bateriei este excelenta

Cel mai probabil exista utilizatori carora le este oarecum teama sa isi cumpere astfel de casti fara fir, dat fiind faptul ca se gandesc ca acestea se vor descarca foarte repede, iar fara energie nu vor putea fi folosite.

Ei bine, utilizatorii trebuie sa stie ca aceste casti pot fi utilizate in jur de 20 de ore pana la urmatoarea incarcare, sau chiar mai mult, in functie de specificatii si de producator.

Asadar, daca doriti sa ascultati muzica in timp ce folositi transportul in comun pentru a face naveta, cu siguranta daca veti incarca aceste casti fara fir duminica seara, pana la sfarsitul urmatoarei saptamani acestea vor avea baterie (daca le veti folosi doar pe timpul traseului de acasa la servici si retur).

Eleganta

Cu siguranta, un alt mare avantaj pe care il au aceste casti fara fir, este reprezentat de eleganta lor. Acesta poate fi motivul pentru care unii utilizatori prefera sa aleaga aceste casti. In plus, in afara de celelalte avantaje ale acestora (pe care le-am amintit anterior), castile fara fir ofera o calitate ireprosabila a sunetului.

0 Shares
You May Also Like