De ce aveti nevoie si voi de o cada cu hidromasaj

De ce aveti nevoie si voi de o cada cu hidromasaj?

0 Shares
0
0
0

Relaxanta, linistitoare, energizanta, revigoranta: nu lipsesc virtutile atribuite balneoterapiei. Bucurati-va de aceasta stare de bine si de placerile hidromasajului in baia dvs. cu o cada cu hidromasaj.

Intre o sesiune de relaxare si o cura de stimulare: o varianta buna de cada cu hidromasaj este aici, aceasta este cadă cu hidromasaj Soft Spa.

Cromoterapie, aromaterapie si masaj secvential, indispesabile la o cada cu hidrtomasaj

Cele mai simple cazi cu hidromasaj ofera un singur tip de masaj – necesitand doar un control manual al variatiei aerului si cu un maxim de 6 jeturi. Cazile cu hidromasaj de varf de gama sunt mai sofisticate.

Echipate cu comenzi electronice grupate intr-un panou de control, aceste bai ofera utilizatorului posibilitatea de a alege intre mai multe tipuri de masaj. Cu cat unitatea este mai avansata, cu atat mai multe optiuni de confort aveti. Acestea includ combinarea sedintelor de hidromasaj cu alte efecte de wellness, cum ar fi cromoterapia, aromoterapia si terapia prin muzica.

Cromoterapie

Cromoterapia este o medicina neconventionala care foloseste lumina pentru a aduce bunastare si calm. Culorile au o influenta psihologica si fiziologica si, in functie de culori, de tonul si de combinatia acestora, se pot observa efecte diferite:

 • portocaliu este revigorant si revigorant
 • galbenul este stimulativ;
 • rosu este energizant
 • verdele este linistitor;
 • albastrul si violetul sunt linistitoare.

Difuzate de LED-uri, culorile relaxante si energizante lumineaza apele din jacuzzi si va aduc bunastare.

Aromaterapie

Aromaterapia consta in difuzarea de extracte de plante medicinale pentru a trata diverse afectiuni. Aromaterapia este un tratament terapeutic relaxant, destresant si linistitor. Aromaterapia este o medicina alternativa prin excelenta, folosind arome precum:

 • Menta pentru imbunatatirea concentrarii;
 • lavanda pentru a calma si linisti
 • molid negru pentru a revigora etc.

Terapia prin muzica

Terapia prin muzica consta in utilizarea de muzica linistitoare in timpul sedintelor de relaxare. Alegeti muzica usoara sau cantece de pasari care sa va ajute sa va relaxati si sa va calmati. Terapia prin muzica va permite sa va relaxati si joaca un rol recunoscut de detensionare.

Masaj secvential

Hidroterapia este masajul oferit de cada cu hidromasaj prin jeturile de hidromasaj. Din acest motiv, este necesar sa se acorde atentie pozitionarii jeturilor si ergonomiei cazii. Pentru mai mult confort, masajul secvential va permite sa beneficiati de un masaj integral care stimuleaza reteaua sanguina si limfatica:

 

 • controlat printr-un program, sunteti masat de la gat pana la picioare;
 • ciclurile variabile permit masaje lungi sau scurte;
 • distributia zonelor de masaj este reglabila.

Beneficiile pentru sanatate ale balneoterapiei

Cada de baie cu hidromasaj va permite sa va bucurati de beneficiile balneoterapiei in baia voastra. Datorita numeroaselor lor jeturi de hidromasaj, baile cu hidromasaj ofera confort si bunastare utilizatorului. Recomandat persoanelor care sufera de probleme de spate sau de articulatii, hidromasajul, cu difuzia de aer si jeturi de apa, tonifica si relaxeaza. Beneficiile pentru corp variaza in functie de alegerea unei bai cu spuma sau cu jet.

Datorita bulelor produse de aerul propulsat de duzele de masaj, efectul este mai degraba relaxant.

Pe de alta parte, jeturile de hidromasaj care propulseaza o combinatie de aer si apa ofera un efect energizant sau chiar terapeutic asupra durerilor articulare si musculare.

0 Shares
You May Also Like