Care sunt etapele soluționării unei cereri de despăgubire a unui zbor anulat sau întârziat

0 Shares
0
0
0

Cu siguranță știți că soluționarea unei cereri de despăgubire pentru zbor anulat sau întârziat nu este deloc simplă. După ce depuneți cererea, trebuie să luați legătura cu o serie de autorități, să pregătiți, să trimiteți tot felul de documente și să suportați toate cheltuielile. Procesul este anevoios și poate să dureze foarte mult timp, iar șansele de a obține despăgubirile pentru întârziere de zbor sau pentru zborul anulat sunt destul de mici. De aceea, cea mai bună soluție este să apelați la un intermediar, precum Air Advisor. Specialiștii cu experiență vă pot ajuta să soluționați cazul și să economisiți timp, răbdare și bani.

Care sunt etapele pe care le parcurgeți cu Air Advisor pentru o despăgubire?

În prima fază, depuneți cerea de compensare pentru zboruri anulate sau întârziate pe site-ul Air Advisor. Acest lucru nu vă ia mai mult de 3 minute. Din momentul depunerii cererii, echipa Air Advisor va prelua cazul și se va ocupa de el. Compania dispune de un software confidențial cu un algoritm care le permite să aleagă cel mai potrivit scenariu și plan de acțiuni pentru soluționarea fiecărui caz în parte. Dacă cererea este respinsă, echipa Air Advisor adresează cazul la autoritățile de supraveghere a aviației și solicită o revizuire și o inspecție independentă a cazului și a companiei aeriene în general. Dacă nici acest lucru nu determină compania aeriană să plătească despăgubirile, atunci se trece la ultima etapă – instanța.

Compania Air Advisor este gata să treacă prin toate etapele disponibile de depunere a plângerilor în scopul de a obține despăgubiri pentru întârzierea avionului sau anularea zborului, cât mai curând posibil. Avocații tradiționali solicită taxa pe ora și asta poate fi extrem de costisitor. Air Advisor, în schimb, va solicita plata numai dacă reușește să vă soluționeze cazul.

 

0 Shares
You May Also Like