Destinatii ideale pentru vacanta de vara

Destinatii ideale pentru vacanta de vara

5 Shares
0
0
5

In cazul in care intentionezi sa pleci undeva in afara Romaniei pe perioada vacantei de vara, cu siguranta ar trebui sa optezi pentru o vacanta Turcia, si in mod evident vei avea o multime de locuri frumoase de vizitat.

Vei putea sa vizitezi de exemplu Antalya, care este cunoscuta ca fiind Riviera Turciei, un loc deosebit de frumos situat pe coasta Marii Mediterane. Antalya este un amestec intre istoria antica si un oras prosper, in care turistii pot gasi hoteluri boutique in stil otoman.

Daca vei avea de gand sa vizitezi Antalya, vei putea sa profiti din plin de peisaje, si vei putea sa vizitezi cascadele Duden sau Kursunlu.

Tot pentru un sejur in Turcia ai putea sa mergi la Bodrum, acolo unde vei putea sa stai la plaja pe nisipul auriu specific zonei. Aceasta zona este una dintre cele mai renumite din Turcia, iar portul din Bodrum este renumit datorita ambarcatiunilor de milioane de dolari pe care le gazduieste.

Un alt loc deosebit de frumos din Turcia, care trebuie neaparat vizitat este Oludeniz, care se regaseste pe coasta de sud – vest a Marii Egee. Plaja de aici este renumita datorita nuantelor sale turcoaz, si este una dintre cele mai renumite plaje din regiunea mediteraneana.

Vei putea sa vizitezi si orase foarte frumoase ale Turciei, asa ca ai putea sa te orientezi de exemplu spre capitala politica Ankara, care este al doilea oras ca marime al tarii dupa Istanbul.

Ankara este un oras renumit pentru caprele de Angora cu parul lung, dar si pentru renumita lana de mohair.

Cu siguranta nu doar acest oras merita vizitat. Cel mai frumos oras al Turciei ramane fara doar si poate, capitala economica Istanbul, care este singurul oras de pe planeta care se intinde pe doua continente.

Ei bine, obiective turistice in Turcia cu siguranta vei mai putea sa gasesti, insa daca iti vei dori sa vizitezi si o alta tara frumoasa, vei putea sa optezi pentru o vacanta Grecia, iar in Grecia vei avea deasemenea o multime de locuri interesante de vizitat.

Vei putea sa incepi sa vizitezi capitala tarii care este Atena, acolo unde vei putea vizita Acropolele de exemplu, sau muzeele cunoscute din capitala.

Tot in Grecia, vei putea sa alegi sa vizitezi renumitele plaje, pentru care o multime de turisti viziteaza anual tara. Vei putea sa optezi de exemplu pentru o vacanta in Insula Creta, iar acolo vei putea sa te relaxezi pe Plaja Balos, aceasta fiind una dintre cele mai exotice plaje ale Greciei.

O alta destinatie de vis din Grecia ar fi fara doar si poate Plaja Super Paradise din Mykonos. In cazul in care vei alege sa te relaxezi pe aceasta plaja, te vei putea bucura de nisipul auriu al plajei, dar si de apa cristalina. Plus de asta, serviciile de cea mai buna calitate de care vei beneficia pe toata durata sederii in Grecia iti vor fi pe plac mai mult ca sigur.

Ei bine, dupa cum se poate observa, atat Grecia cat si Turcia sunt doua tari minunate, asa ca ar fi pacat sa nu le vizitezi daca ai ocazia.

5 Shares
You May Also Like