De ce avem nevoie de făina albă superioară ?

De ce avem nevoie de făina albă superioară ?

0 Shares
0
0
0

Anterior, exista doar ea – făină de grâu alb. Absolut totul era pregătit cu această făină, de la biscuiți aerisiți și clătite din dantelă până la brânzeturi luxuriante și sos beșhamel fraged.

Dar odată cu trecerea timpului au fost create multe tipuri de făină, iar cel mai bun tip este făina albă din grâu superioară 000 1kg pe care o poți cumpăra din magazinul online boromirmarket.ro. Odată cu moda pentru un stil de viață sănătos, lumea și-a format o părere puternică că făina este cea mai dăunătoare sau cel puțin inutilă.

Poate că orice ingredient rar, cu excepția zahărului alb, a primit la fel de multe atacuri împotriva lui ca și făina albă. Nici măcar nu a început cu gluten, ci cu un concept alimentar întreg.

Ar trebui să știi că tot ceea ce a creat natura însăși, inclusiv vitaminele și mineralele într-o combinație specială, sunt cele mai utile pentru oameni.

Făină de grâu

Cel mai solicitat și popular tip de făină este cea de grâu superioară 000 1 kg pe care o știe toată lumea din magazinele alimentare. Se obține din grâu – o cultură de cereale care a fost cultivată de oameni de mult timp. De asemenea, este produsă în conformitate cu mai multe specificații tehnice.

Făina albă din grâu superioară 000 1kg este considerată a avea un grad înalt. Sursa sa este grâul sticlos. O trăsătură distinctivă a granulelor sunt particulele mari care alcătuiesc compoziția. Este foarte apreciată de brutari pentru capacitatea sa de a se umfla după frământarea aluatului.

Făina albă superioară 000 de cea mai înaltă calitate

Făina superioară este de cea mai înaltă calitate, este cea mai moale, mai pură și mai albă. Nu conține aproape fibre, grăsimi, vitamine, minerale. Se obține din endospermul bobului, cernând toate elementele rămase.

Producția de făină de înaltă calitate este mică – nu depășește un sfert din masa materiilor prime. Are cel mai mare randament și este recunoscută ca fiind cea mai utilă.  Făina alba superioară  este făcută din grâu moale și este undeva între făina universală și făina de copt din punct de vedere al calităților sale (conținut de proteine ​​și proprietăți de copt).

Făina de copt conține între 9% și 10% gluten. Se folosește în chifle, plăcinte cruste, biscuiți și în pâine fără drojdie. Făina pentru coacere îți permite să obții un produs fin și de calitate.

Este folosită și pentru coacerea pâinii cu drojdie. Făina albă din grâu superioară 000 1kg este disponibilă pe scară largă la vânzare și nu este dificil de găsit în supermarketuri, dar poate fi achiziționată întotdeauna din magazinul de specialitate online BoromirMarket.ro. Dacă este necesar, poți încerca să înlocuiești o astfel de făină, folosind făină universală și făină albă din grâu superioară 000 1kg, într-un raport de 2 la 1.

Făina este ieftină și adorată de toate gospodine, fără excepție. Dulciurile sunt foarte delicate, învăluitoare și romantice. În afară de aceasta, au trei avantaje foarte importante. Este nevoie de 5 minute pentru a le găti.

0 Shares
You May Also Like