De ce ar fi indicat sa iti cumperi o vila in Bragadiru?

De ce ar fi indicat sa iti cumperi o vila in Bragadiru?

0 Shares
0
0
0

Bragadiru este un oras din judetul Ilfov, Muntenia, Romania, care se afla in vecinatatea sud – vestica a capitalei Romaniei, Bucuresti, la iesirea spre Alexandria.

Orasul Bragadiru s-a schimbat foarte mult in ultimii ani, zona respectiva merge intr-o directie foarte buna, iar infrastructura este una foarte buna in comparatie cu alte zone ale tarii, motiv pentru care investitorii au inceput sa investeasca bani multi in acest oras.

In acest oras s-au construit multe apartamente noi in ultimii ani, asa ca toti cei care locuiesc in capitala, daca isi doresc sa scape de aglomeratia si de stresul din Bucuresti, pot alege sa isi cumpere un apartament in acest oras.

Cei care insa au o situatie financiara foarte buna, cu siguranta nu isi vor indrepta atentia spre un apartament in acest oras, ci vor cauta vanzare vila Bragadiru, pentru a-si cumpara o vila in orasul din apropierea capitalei.

Cu siguranta sunt foarte multi oameni cu o situatie financiara foarte buna, care au lasat capitala pentru a se muta in acest orasel, care oricum se afla aproape de capitala, insa care este un oras infinit mai linistit decat Bucurestiul.

Traficul nu este atat de infernal precum in capitala, poluarea la fel nu este atat de mare precum in capitala, ca sa nu mai spunem ca Bragadiru este un oras mult mai linistit decat Bucurestiul.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care este indicat sa iti cumperi o locuinta in Bragadiru, daca locuiesti inca in capitala.

Mai mult ca sigur, in viitorul apropiat se vor orienta tot mai multi bucuresteni spre acest oras, sau spre alte orasele mici din apropierea capitalei, pentru ca odata cu trecerea timpului, se vor satura de aglomeratia si de stresul din capitala, si isi vor dori sa aiba un trai mai linistit, intr-un oras mic.

Cu siguranta vor fi si persoane care au o situatie financiara foarte buna, si care isi vor cumpara terenuri, pentru a-si construi vile pe placul lor. Altii in schimb, daca vor dispune de o suma mare de bani, se vor orienta spre vilele construite la cheie, pentru a se muta cat mai repede.

Plus de asta, mai mult ca sigur se vor gasi bucuresteni care sa se gandeasca la faptul ca este mult mai placut sa isi vanda apartamentul de lux din capitala si cu banii respectivi sa isi cumpere o vila intr-un orasel mai mic precum Bragadiru, unde este liniste si frumos, decat sa ramana la agitatia din capitala.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, toti cei care locuiesc in capitala pot sa se gandeasca sa renunte la viata agitata de Bucuresti, pentru a se muta intr-un orasel mic si linistit precum este Bragadiru de exemplu.

In plus, este mult mai placut sa locuiesti la vila, chiar si intr-un orasel care se afla la doar cativa kilometri de capitala, decat sa locuiesti intr-o zona periculoasa sau intr-o zona agitata a capitalei.

Cu siguranta bucurestenii vor realiza acest lucru, si vor incepe sa se mute incetul cu incetul din capitala, iar oamenii cu bani cu siguranta isi vor cumpara vile in Bragadiru.

0 Shares
You May Also Like