Cum te hranesti spiritual?

Cum te hranesti spiritual?

0 Shares
0
0
0

Inainte de a sti cum ne hranim spiritual, trebuie sa stim daca suntem cu adevarat oameni treziti spiritual. Adica, daca facem parte din acel grup rar de oameni care umbla pe pamant, cu o incarcatura spirituala remarcabila.

A fi treaz sau a fi treaz din punct de vedere spiritual nu este ceva ce se intampla peste noapte, ci defineste inceputul caii voastre spirituale. Procesul este diferit pentru toata lumea, dar multe dintre semnale sunt de obicei aceleasi. Iata mai multe informatii despre spiritualitate.

  • Trezirea spirituala este o experienta puternica care inseamna ca deveniti constienti de univers si de legatura sa cu viata. Aceasta experienta poate insemna lucruri diferite pentru toata lumea, ceea ce face dificil de definit. Puteti cauta doar semnele unei treziri spirituale in voi insiva pentru a decide daca o experimentati.

Semne ca esti treaz spiritual

  • Exista multe semne si probabil ca nu le veti experimenta pe toate. Chiar si experimentarea unora dintre ele poate insemna ca esti treaz din punct de vedere spiritual. Reflectati asupra vietii si gandurilor voastre in timp ce cititi aceste recenzii, astfel incat sa puteti identifica semnele:

Dai dovada de empatie si experimentezi o intuitie mai mare

  • Cu empatie si o intuitie mai mare, veti acorda atentie sentimentelor sau intentiilor altora. Veti evalua fiecare actiune sau comentariu pentru a cauta adevaratul sens din spatele ei.
  • Intuitia ta iti permite sa simti cu usurinta energia si emotiile celorlalti, sa te conectezi rapid la un nivel mai profund. Fiecare persoana are energie, iar daca o poti intelege imediat, s-ar putea sa fii treaz din punct de vedere spiritual.

 

Iti observi tiparele

  • Cand esti treaz nu treci prin viata pe pilot automat. Iti observi tiparele, persoana care esti, lucrurile pe care ti le doresti si de ce esti aici. Realizarea modului in care faci lucrurile si interogarea lucrurilor despre tine sunt indicatori buni.
  • Observand aceste tipare, incepi sa cresti si sa te perfectionezi ca persoana. Devii mai constient de tine, de actiunile tale si de consecintele actiunilor tale. In plus, veti incepe sa puneti la indoiala motivul pentru care faceti anumite lucruri.

Esti atras de natura

  • S-ar putea sa fim treji din punct de vedere spiritual daca natura ne distrage atentia de fiecare data cand iesim din casa. Daca ne luam ceva timp sa ne uitam in jur pentru a ne bucura de frumusetea naturii; florile, pasarile, daca contemplam marea intr-un mod relaxat sau scena minunata care propune un apus de soare.

Simti un sentiment de conexiune

  • Daca sunteti interesat in mod pozitiv de comunitatea voastra si petreceti timp facand voluntariat sau ajutandu-i pe altii, este posibil sa fiti cineva cu o lumina aparte. Nu numai ca va veti simti conectati cu alti oameni, dar veti deveni, de asemenea, mai constienti de alte lucruri vii.
  • In plus, veti simti un sentiment de conexiune cu planeta. Vei incepe sa te gandesti la modul in care gunoiul si resturile afecteaza pamantul si vei lua in considerare lucrurile pe care le poti face in acest sens. Schimbari benefice in aceasta privinta sunt, de asemenea, probabile.

Renunti la atasament

  • Oamenii tind sa se defineasca prin lucrurile de care sunt atasati: masini, pantofi, mancare, prieteni sau persoane dragi, opinii politice, carti, bani si multe alte lucruri. Daca incepem sa renuntam la aceste atasamente, s-ar putea sa va confruntati cu o trezire spirituala.
0 Shares
You May Also Like