Cum te ajuta uneltele SEO sa iti organizezi echipa de marketing

Cum te ajuta uneltele SEO sa iti organizezi echipa de marketing?

0 Shares
0
0
0

Sunt foarte multe companii in prezent care au inteles importanta instrumentelor de SEO si care folosesc aceste tooluri in campaniile lor. Multe dintre acestea si-au construit echipe de marketing care se ocupa si de SEO si care sunt formate din mai multe persoane.

In sensul acesta, pentru o buna organizare a echipei care se ocupa de promovare, recomandam seo group buy, un pachet de instrumente SEO care te ajuta sa obtii cele mai importante avantaje dar si sa iti organizezi foarte bine compania si echipa de marketing. Iata cum poti folosi aceste instrumente pentru ca fiecare persoana din echipa sa aiba ceva de facut.

Optimizare on page

Optimizarea on page este foarte importanta atat pentru SEO cat si pentru branding si cu ajutorul ei, utilizatorii care ajung pe site vor avea aici o experienta de neuitat. In sensul acesta, iti recomandam sa dai sarcini cu ajutorul instrumentelor de SEO pentru fiecare persoana din echipa. Poti desemna una sau doua persoane care sa se ocupe de branding si de SEO on page spre exemplu, in timp ce alte persoane se ocupa de ceea ce vom enumera mai jos.

Astfel ai deja o persoana sau chiar mai multe alocate SEO on page care vor utiliza toolurile specifice pentru continut, dimensiune text, taguri H, descrieri, titluri, lizibilitate si lista poate continua cu toate elementele specifice site-ului.

Link Building

Pentru link building poti desemna alte doua persoane sau doar una care sa se ocupe de gasirea locurilor potrivite in care sa iti poti pune linkuri care sa pointeze catre tine. Nu este deloc greu si tot ce trebuie sa faci este sa dai acestor persoane toolurile potrivite din pachetul de mai sus care sa ii ajute sa configureze campania corespunzator.

Promovare platita

Alte persoane pot primi exclusiv responsabilitatea de a se ocupa de promovare platita. In pachetul anterior mentionat exista numeroase instrumente pentru SEO care te vor ajuta sa aflii care sunt cele mai bune anunturi concurente pe AdWords, ce strategie este abordata, unde altundeva se mai promoveaza concurentii prin strategii pay per click si lista poate continua. De asemenea, poti vedea si toate strategiile de pe retelele de socializare si poti invata inclusiv din greselile pe care le fac concurentii.

Spionarea concurentilor

Chiar daca acest aspect a fost lasat ultimul, in realitate el este unul dintre cele mai importante. Ai la dispozitie mai multe instrumente cu ajutorul carora sa iti spionezi concurentii si sa aflii totul despre campaniile lor de promovare online iar echipa care se ocupa de acest aspect, este cea care ulterior coordoneaza celelalte echipe pentru ca rezultatele sa fie bune.

In functie de ceea ce aflii despre concuentii tai poti stabili toate detaliile cu privire la modul in care campania ta de marketing va decurge astfel incat rezultatele sa fie cele asteptate.

Cu ajutorul unui pachet bun de utilitare SEO vei obtine rapid si eficient rezultate foarte bune in timp record si iti poti organiza mai eficient angajatii astfel incat sa nu se suprapuna si sa lucreze eficient.

0 Shares
You May Also Like