Cum se repatriaza un decedat din Italia?

Cum se repatriaza un decedat din Italia?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca odata cu revolutia din anul 1989, o multime de persoane din Romania, au plecat la munca in strainatate, pentru ca visau la un viitor mult mai frumos, si mai bogat, decat ceea ce puteau avea in Romania.

Ei bine, dintre persoanele care au plecat la munca in strainatate de la noi din tara, foarte multe persoane au luat drumul Italiei, datorita faptului ca Italia este o tara destul de aproape de Romania, in comparatie cu Spania, cu Portugalia, cu tarile nordice, sau cu Regatul Unit al Marii Britanii.

Trebuie mentionat faptul ca oamenii din Romania au ales sa plece la munca in Italia, si datorita faptului ca limba italiana este o limba latina, la fel ca si limba romana, asa ca le era mult mai simplu si mai usor sa invete aceasta limba, decat sa invete limba germana de exemplu, limba engleza sau o alta limba de pe continent.

Dintre toti cei care au plecat la munca in aceasta tara, o multime de romani s-au stabilit definitiv acolo, si-au dus si mai multe rude, si cu siguranta nu ii mai incanta ideea de a se intoarce in Romania.

Trebuie insa mentionat si faptul ca sunt romani plecati in aceasta tara la munca, care abia asteapta sa adune banii pe care si i-au propus, pentru ca mai apoi sa se intoarca in tara, la familiile lor.

Din pacate, sunt situatii in care, anumiti romani care au plecat la munca in aceasta tara, dintr-un motiv sau altul si-au gasit sfarsitul, iar acum familiile indurerate cauta cele mai bune solutii pentru repatriere decedati Italia, pentru a-si aduce persoanele decedate acasa, ca sa fie ingropati in localitatile lor.

Trebuie mentionat faptul ca exista firme de pompe funebre care ofera servicii de transport funerar international, asa ca repatrierea decedatilor din Italia nu este o problema care sa nu poata fi rezolvata de catre aceste firme.

Sunt o multime de asemenea firme, care asigura servicii funerare Italia – Romania, si care repatriaza decedatii din absolut orice oras din Italia, si il aduc in orice oras, comuna sau sat din Romania, in cel mai scurt timp posibil.

Familiile indurerate, care trebuie sa aduca acasa trupul neinsufletit al membrului din familie decedat, au posibilitatea de a se ocupa de obtinerea tuturor actelor necesare pentru ca persoana decedata sa fie repatriata.

Deasemenea, in cazul in care nu se poate ocupa nimeni din familie de aceasta problema, firma de pompe funebre care se ocupa de repatrierea persoanei decedate, poate sa obtina toate documentele necesare, astfel incat persoana decedata sa fie transportata acasa, cat mai rapid, pentru a putea fi inmormantata crestineste.

Plus de asta, o firma de pombe funebre care repatriaza decedatii, poate oferi si alte servicii familiei indurerate, cum ar fi de exemplu alegerea sicriului pentru repatriere, sau poate sa ofere chiar si servicii de consultanta, sau poate deasemenea sa rezerve bilete de avion pentru membrii familiei indurerate.

Asadar, o firma de pompe funebre, nu doar ca repatriaza decedatii, dar poate oferi si alte servicii folositoare familiei indurerate.

0 Shares
You May Also Like