Cum se poate trata parul alb?

Cum se poate trata parul alb?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta odata cu trecerea timpului, firele de par ale fiecarei persoane vor incepe sa albeasca unul cate unul, astfel incat la batranete toata lumea va avea parul carunt.

Exista o multime de persoane, atat femei cat si barbati, care in momentul in care observa faptul ca firele lor de par incep sa se albeasca, aleg sa isi cumpere diferite vopsele pentru par, pentru a-si vopsi parul.

De ce? Pentru ca persoanele respective nu isi doresc sa prezinte urme vizibile ale imbatranirii, iar din acest motiv pe langa vopselele pentru par, vor urma si diferite tratamente pentru fata de exemplu.

Ei bine, exista insa si o multime de persoane care se gandesc la faptul ca nu isi doresc sa arda radacina firelor de par vopsindu-l, asa ca vor cauta un tratament pentru par alb foarte bun.

Aceste persoane cu siguranta nu se simt jenate datorita faptului ca incep sa aiba parul alb, si se gandesc sa isi pastreze parul sanatos, motiv pentru care cauta asemenea tratamente.

Cu siguranta cei care vor cauta pe la farmacii, vor gasi diferite produse care sa le fie de mare ajutor in acest scop. Exista insa si persoane care nu cauta sa isi cumpere tratamente pentru par de la farmacii, ci aleg sa urmeze diferite trucuri despre care au auzit din mosi – stramosi, si care se spune ca ar fi miraculoase.

Cei care isi doresc sa isi trateze natural parul alb, pot sa foloseasca uleiul de cocos in acest scop, acesta fiind si unul dintre ingredientele folosite foarte mult in tratamentele de infrumusetare.

Uleiul de cocos este renumit datorita faptului ca are in compozitia sa o multime de grasimi sanatoase, dar si datorita faptului ca este un nutrient foarte bun pentru piele.

Foarte putine persoane cunosc faptul ca uleiul de cocos este eficient si pentru a-si trata parul, mai ales in cazul in care se incearca o combinatie de ulei de cocos cu ulei de salvie.

Aceasta combinatie poate sa aiba ca si principal rezultat chiar si indepartarea firelor albe de par, asa ca persoanele care au parul alb si care isi doresc, pot forma un amestec din 3 lingurite de ulei de cocos si 3 lingurite din ulei de salvie.

Amestecul va trebui pus la foc intr-o cratita mica, iar atunci cand se va obtine o pasta omogena aceasta va putea fi folosita pentru tratarea firelor albe de par.

Solutia respectiva se va aplica la radacina parului umed inainte de culcare, dupa care capul va trebui acoperit cu o caciula sau cu un material plastic.

Se spune ca persoanele care urmeaza un astfel de tratament timp de o luna, odata sau de doua ori pe saptamana, vor observa rapid faptul ca firele lor de par vor incepe sa se inchida la culoare, pana aproape de culoarea naturala a parului.

Asadar, persoanele care nu vor sa arate faptul ca imbatranesc, si care au fire albe de par, inainte de a-si vopsi parul ar fi mai bine sa se gandeasca sa foloseasca un asemenea tratament care este mult mai sanatos pentru firele de par.

0 Shares
You May Also Like