Cum se poate purta ia traditionala in anul 2018?

Cum se poate purta ia traditionala in anul 2018?

0 Shares
0
0
0

Dat fiind faptul ca in anul 2018 se pune mare pret pe imagine, este cat se poate de limpede faptul ca fiecare persoana isi doreste sa aiba o imagine perfecta.

Atunci cand vine vorba despre imagine, femeile fac tot ceea ce le sta in putinta pentru ca imaginea lor sa fie una perfecta, motiv pentru care sunt foarte atente la tinutele lor.

In ceea ce priveste tinutele, fiecare femeie isi alege tinuta in functie de locul unde trebuie sa plece. De exemplu, pentru a merge la servici femeile pot opta pentru o tinuta office.

Pentru a merge la cumparaturi femeile pot opta pentru o tinuta casual, in timp ce pentru a merge la sala sau in parc la alergat, femeile pot opta pentru o tinuta sport.

Exista insa si situatii in care doamnele si domnisoarele isi doresc o tinuta care sa le scoata din tipar, asa ca in mod evident isi vor indrepta atentia spre o ie romaneasca, iar aici nu discutam despre orice ie, ci despre o ie romaneasca cusuta manual.

Exista de exemplu femei care atunci cand isi doresc o tinuta care sa le scoata din tipar, opteaza pentru o ie traditionala in combinatie cu o pereche de jeansi, si cu o pereche de sandale flats.

Doamnele si domnisoarele care isi doresc sa poarte o ie, pot opta oricand pentru combinatii vestimentare foarte interesante, iar ia traditioneala romaneasca poate sa fie perfecta pentru mai multe combinatii vestimentare.

Se poate purta o ie traditionala in cadrul unei tinute casual, mai ales pentru ca denimul le ofera femeilor un aer confortabil si relaxat, insa ia poate sa fie purtata si alaturi de o pereche de pantaloni din materiale naturale (in, bumbac). Deasemenea, ia se mai poate purta alaturi de o fusta cu colane scurta sau lunga, sau de ce nu, se poate purta chiar si cu o pereche de pantaloni scurti.

Ia traditionala romaneasca cusuta manual poate sa reprezinte cea mai buna alegere si pentru acele femei care isi doresc sa poarte o tinuta office sau chiar o tinuta smart casual. O pereche de pantaloni pana sau o fusta conica si pantofi cu toc alaturi de ia traditionala romaneasca poate sa reprezinte o alegere ideala.

Femeile care sunt adepte ale tinutelor spectaculoase pot opta pentru o ie cu broderie in culori neutre, insa isi pot indrepta atentia si catre o ie cusuta cu matase, mai ales daca trebuie poarte ia atunci cand participa la o intalnire importanta si isi doresc sa iasa in evidenta.

Plus de asta, femeile care opteaza pentru o asemenea ie romaneasca, o pot purta si in cadrul unei costumatii office, si cu siguranta au o multime de variante la dispozitie pentru a alege broderiile, iar astfel tinuta lor va avea un plus de rafinament si stil, dar si un aer sic.

Asadar, dupa cum se poate observa, ia traditionala romaneasca poate reprezenta cea mai buna solutie pentru femeile care isi doresc neaparat sa poarte o tinuta spectaculoasa indiferent de situatie.

0 Shares
You May Also Like