Cum se poate controla accesul intr-o parcare?

Cum se poate controla accesul intr-o parcare?

7 Shares
0
0
7

In momentul in care detii o firma, si iti doresti ca in parcarea acesteia sa nu aiba acces toata lumea, ci numai angajatii firmei sau persoanele autorizate, atunci trebuie sa te gandesti sa cumperi o bariera automata pentru a controla accesul in parcare.

In aceasta situatie, ai putea sa iti indrepti atentia spre bariere nice, pentru ca acestea vin de la unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata, in ceea ce priveste realizarea barierelor automate.

Tot pentru astfel de bariere automate pot sa opteze si institutiile publice, care isi doresc sa controleze accesul autoturismelor in parcare. In momentul in care se opteaza pentru astfel de bariere acces, cu siguranta persoanele neautorizate nu vor mai avea acces in parcarea respectiva.

Chiar si marile centre logistice din tara, isi pot indrepta atentia spre astfel de bariere automate, care cu siguranta nu vor mai permite accesul persoanelor straine, sau al persoanelor neautorizate in parcare.

Trebuie insa precizat faptul ca, in ceea ce priveste parcarile supermarket-urilor, precum Kaufland, Lidl, Penny etc., nu se poate opta pentru astfel de bariere, pentru ca este in interesul acestor supermarket-uri sa aiba cat mai multi client, si cat mai multi client sa intre in parcare.

Ei bine, si daca tot am vorbit pana acum despre barierele automate, trebuie in primul rand sa amintim faptul ca ele reprezinta cea mai eficienta solutie pentru protejarea parcarilor.

Aceste sisteme care permit controlul accesului intr-o parcare, contin in primul rand corpul barierei, iar mai apoi, bratul barierei (care in functie de parcarea protejata poate avea dimensiuni mai mici sau mai mari), si telecomanda prin intermediul careia se actioneaza acest sistem, iar bratul barierei se ridica pentru a permite accesul in parcare, sau se lasa in jos, pentru a interzice accesul in parcare.

Trebuie mentionat faptul ca fiecare bariera automata este construita prin intermediul unei tehnologii inovatoare, astfel ca barierele pot sa fie montate cu usurinta atat intr-o parcare interioara, cat si intr-o parcare exterioara.

Este adevarat faptul ca aceste bariere automate au costuri de achizitie mai mari decat barierele care se actioneaza manual, insa trebuie precizat si faptul ca ele au un grad mult mai mare de confort, asa ca acest lucru vine in compensatie.

Pe langa siguranta maxima pe care o ofera, barierele automate au si un consum foarte mic de energie electrica, asa ca nu trebuie sa iti faci griji din acest punct de vedere.

Tot referitor la costuri, este extrem de important de mentionat faptul ca barierele automate nu necesita costuri suplimentare pentru intretinere.

Daca stam sa vorbim despre durabilitatea in timp a barierelor automate, acestea sunt foarte rezistente, datorita materialelor de calitate superioara utilizate la construirea acestora.

Asadar, dupa cum bine se poate observa, in momentul in care se doreste controlarea accesului intr-o parcare, se apeleaza la aceste sisteme cu bariera automata.

Este adevarat faptul ca barierele actionate manual sunt mai ieftine, insa ele nu iti vor oferi nici macar un minim de confort, asa ca ar fi bine sa renunti la ideea de a achiztiona astfel de bariere, sis a iti indrepti atentia spre barierele automate.

7 Shares
You May Also Like