Cum se face recondiţionarea unei maşini?

Cum se face recondiţionarea unei maşini?

0 Shares
0
0
0

A alege să recondiţionezi o maşină, nu te poziţionează într-o poziţie nefavorabilă în faţa pasionaţilor de autoturisme, ci, din contră, va atrage respectul şi aprecierea celor pasionaţi de mecanică, motoare, scule şi maşinării.

Fie că nu vrei să renunţi la o maşină veche, fie că te afli în contextul în care autoturismul tău a fost expus unei avarieri masive, a recondiţiona maşina va reprezenta o mare provocare, vizând atât exteriorul, cât şi interiorul acesteia.

Motorul maşinii

Atunci când decizi recondiţionarea maşinii, palierul destinat motorului este, aparent, cel mai important. Expertiza mecanică va stabili exact starea fiecărei piese, făcându-se astfel un necesar în ceea ce priveşte procurarea componentelor  sau repararea acestora.

Se va încerca achiziţionarea pieselor  şi componentelor destinate strict tipului de motor şi se vor monta conform tuturor normelor de siguranţă, astfel încât acestea să concorde spre funcţionarea optimă şi la cote maxime a întregului motor. Piese, uleiuri, furtune, lichide,  cable, componente electrice, toate vor fi alese în funcţie de nevoile maşinii şi montate în condiţii de maximă siguranţă.

Intervenţiile la exterior

O maşină care necesită recondiţionare, presupune intervenţie şi asupra caroseriei şi accesoriilor de exterior, un palier pe care îţi va fi de mare ajutor gama de produse puse la dispoziţie de magazin accesorii auto.

De la părţi componente ale caroseriei, aripi, capote sau  praguri, până la faruri, stopuri, apărători, grile, bare faţă şi spate,  oglinzi, mânere şi proiectoare, toate pot fi procurate adaptate strict maşini tale şi specificaţiilor tehnice ale acesteia.

De asemenea, gama de vopsele, spray-uri, paste, bureţi şi pensule, va fi de ajutor în finisaje şi în aplicarea micilor detalii. Tot la exteriorul maşinii se poate opta pentru o accesorizare personalizată, alegând să adaugi diferite tipruri de accesorii precum protecţiile, barele şi ramele suplimentare, defectoarele, mânerele şi ornamentele dorite.

Detalii de interior

Confortul unei maşini depinde  şi de starea interioară a acesteia. Astfel se va acorda o foarte mare atenţie tuturor detaliilor de pe acest sector, fiind zona din care şoferul coordonează şi controlează maşina, locul în care îşi petrece o mare parte din timp.

Produsele necesare pot fi achiziţionate dintr-un magazin accesorii auto, acesta venind în întâmpinarea nevoilor tale cu elemente şi accesorii destinate  fiecărei  părţi interioare. De la huse pentru scaune şi volan, schimbător de viteze, butoane, cadrane, manete,  mânere de uşi, plafon, covoraşe, protecţii pentru covoraşe şi măşti pentru pedale,  până la carcase pentru cheie şi tăvi pentru portbagaj, gama de produse îţi va veni în întâmpinare cu oferte avantajoase şi extrem de utile, necesare în finalizarea proiectului tău îndrăzneţ.

Tot aici vei găsi produsele destinate întreţinerii maşinii, asigurându-ţi astfel un mediu plăcut, confortabil, dar şi sigur. Alegând piesele şi accesoriile de interior sau de exterior potrivite maşinii tale, însă adaptate şi preferinţelor tale, vei reuşi să duci spre finalizare proiectul tău îndrăzneţ, cel de a oferi maşinii tale o a doua şansă de a rula în siguranţă pe drumuri şi cărări noi, de a face faţă oricăror provocări şi de a-ţi dărui  plăcerea  şofatului.

0 Shares
You May Also Like