Cum se face continutul de baza al unui site?

Cum se face continutul de baza al unui site?

0 Shares
0
0
0

Continutul de baza este un aspect foarte important al strategiei voastre de SEO. Trebuie sa creati cateva pagini extraordinare si sa optimizati aceste pagini pentru cel mai important cuvant cheie. Mai tarziu, trebuie sa va conectati la aceste pagini minunate cu alte pagini si bloguri (concentrandu-va mai mult pe cuvinte cheie pe termen lung). Pentru a face acest articol am preluat informatiile de la expertii de la www.smartseopack.com.

In acest post de pe blog, as dori sa va spun ceva mai mult despre continutul de baza numit si continut fundamental al unui site. Ce tip de continut ar trebui sa contina aceste pagini? Ce ar trebui sa scrieti pe aceste pagini? Si de ce? Care sunt elementele de fundal?

Articolele cu pietre pretioase sunt cele mai importante articole de pe site-ul vostru web. Acesta este continutul care reflecta exact afacerea voastra. Aceste articole ar trebui sa fie relativ mari in structura site-ului vostru/ In cele mai multe cazuri, pagina principala face legatura directa cu aceste articole. Acest lucru nu ar trebui sa fie valabil mereu. Unul dintre articolele no cele mai bune de baza  al celor care au dezvoltat pluginul Yoast, este articolul  WordPress SEO, care este de fapt cu doua clickuri distanta de pagina de pornire a site-ului.

Daca ati putea sa va ganditi la cele 4 pagini despre care doriti sa cititi pe site-ul vostru ele ar trebui sa fie elementele de baza. Aceste articole ar trebui sa se concentreze intr-adevar pe misiunea sau  pe cele mai importante produse ale site-ului sau companiei voastre.

Continutul de baza ar trebui sa fie intotdeauna pagini de continut. Aceasta nu este o postare pe blog, o pagina curenta care are continut important. Aceasta pagina ar trebui sa fie atemporala si actualizata foarte regulat. Ar trebui sa va asigurati ca aceste pagini sunt actualizate.

Articolele de baza ar trebui sa fie explicative, ele ar trebui sa fie cu siguranta articole informative. Intr-un blog anterior despre obiectivele textului, am diferentiat trei tipuri de texte, dintre care primul este textul informativ.

Intr-un text informativ explicati ceva publicului. Vrei sa inteleaga mai mult despre un subiect sau daca vrei sa-ti folosesti informatiile (pune teoria in practica). Un bun text informativ va avea nevoie, de obicei, de o multime de cercetari pentru a decide cu privire la continutul exact al unei bucati. Articolul vostru de baza este unul dintre cele mai importante articole existente pe site-ul dvs vostru si cu siguranta merita cercetare.

Daca detineti un magazin online care vinde pantofi de balet, ar trebui sa scrieti un articol despre pantofii de balet pe care ii vindeti. Dar puteti crea si o pagina despre importanta pantofilor de balet buni si bine conceputi. Poate chiar ai putea scrie un articol despre prevenirea leziunilor cauzate de purtarea pantofilor de balet. Incepand sa va clasati bine cu aceste pagini  acest lucru va va ajuta sa va vindeti si incaltamintea.

Chiar si intr-un magazin online continutul  ar trebui sa fie in articole informative. Ne putem imagina ca e greu. Dar continutul de baza nu ar trebui sa se concentreze pe credinta oamenilor in cumpararea produselor voastre. Ar trebui sa fie articole frumoase pentru a arata clientilor unicitatea produsului vostru. Puteti scrie despre utilizarea produselor pe care le vindeti sau ceva strans legat de produsele pe care le vindeti.

0 Shares
You May Also Like