Cum se face aplicarea corecta a gelului de unghii?

Cum se face aplicarea corecta a gelului de unghii?

0 Shares
0
0
0

Gelul de unghii este un tip de lac de unghii care este mai gros si mai durabil decat un lac normal. Un gel de unghii este o alegere excelenta daca aveti unghiile fragile, daca suferiti de rupturi frecvente sau daca doriti sa va protejati unghiile de deteriorari ulterioare. Cu o tehnica adecvata, un gel de unghii va va oferi rezultate de lunga durata, fara a fi nevoie de retusuri frecvente.

Cand sunteti la birou, acasa sau la o intalnire, mainile trebuie sa arate impecabil. Aici este locul in care gelurile de unghii sunt utile. Aceste formule cu uscare rapida ofera o alternativa la oja obisnuita si va ajuta sa obtineti o manichiura impecabila in cateva minute.

Pastreaza-ti unghiile cu un aspect ingrijit acoperindu-le cu un strat de gel pentru rezistenta si protectie suplimentara impotriva uzurii zilnice. Atunci cand alegeti un gel potrivit pentru dumneavoastra, tineti cont de faptul ca exista diferite finisaje disponibile. Haideti sa vedem cum puteti folosi un gel de unghii pentru rezultate optime:

Aplicarea stratului de baza

Stratul de baza este esential pentru o aplicare de lunga durata a unghiilor. Acesta protejeaza unghia naturala de substantele chimice nocive ale gelului si asigura ca unghia artificiala ramane la locul ei pentru o perioada mai lunga de timp.

Cel mai important lucru la aplicarea stratului de baza este sa te asiguri ca acesta este complet uscat inainte de urmatorul pas – aplicarea agentului de gelifiere. In caz contrar, va exista o suprafata neuniforma pe care va fi aplicat agentul de gelificare si exista riscul ca unghiile artificiale sa nu fie lipite corespunzator.

Stratul de baza trebuie aplicat uniform si trebuie sa incerci sa eviti ca acesta sa ajunga pe cuticule, mai ales daca folosesti un strat de baza colorat.

Aplicarea agentului de gelificare

Agentul de gelificare este cel care tine de fapt unghiile artificiale la locul lor. Acesta se aplica dupa ce stratul de baza s-a uscat si trebuie aplicat in straturi subtiri pentru a va asigura ca nu exista bule. Daca aplicati un gel colorat, trebuie sa va asigurati ca reusiti sa aplicati culoarea uniform.

Daca veti observa ca stratul de culoarea a ajuns cumva pe cuticule, o puteti indeparta cu usurinta cu un betisor de lemn. Daca ati aplicat un gel transparent, puteti incerca sa folositi un burete de machiaj sau o pensula pentru a estompa marginile unghiilor artificiale.

Uscarea si finisarea

Dupa ce unghiile artificiale s-au uscat, puteti indeparta agentul de gelifiere cu un dizolvant de lac de unghii fara acetona. In timp ce unghiile artificiale sunt inca umede, le puteti finisa aplicand un top coat pentru a sigila constructia si a preveni exfolierea. Daca doriti sa protejati unghiile artificiale de ciobire, puteti incerca sa aplicati un top coat o data la doua zile.

Acum ca stii cum sa folosesti eficient un gel de unghii, poti merge mai departe si crea un design care iti va face unghiile sa arate cat mai natural sau extravagant, dupa cum iti doresti.

Sunt de lunga durata, sunt usor de indepartat (folosind acetona sau orice alt dizolvant de unghii) si sunt disponibile intr-o multime de culori diferite pentru a se potrivi preferintelor fiecaruia iar un gel unghii constructie Gelaxyo Jellyx va fi cu siguranta perfect pentru dvs.!

0 Shares
You May Also Like