Cum se fac cele mai reusite poze pentru nunta?

Cum se fac cele mai reusite poze pentru nunta?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care esti fotograf profesionist si ai o experienta bogata in realizarea pozelor pentru nunta, cu siguranta nu prea ai nevoie de sfaturi de la alti fotografi profesionisti, pentru ca te descurci sa faci cele mai reusite poze de nunta.

In cazul in care insa, esti un fotograf profesionist, dar esti la inceput de drum, atunci cu siguranta trebuie sa furi putina meserie, de la un fotograf profesionist de top, precum Cotea Razvan, iar in scurt timp, vei ajunge sa faci cele mai reusite poze de nunta.

In primul rand, ori esti un fotograf profesionist cu experienta, ori unul fara experienta, trebuie sa stii ca organizarea conteaza foarte mult. Tocmai de aceea, ai putea sa stabilesti inca dinainte de nunta, o intalnire cu mirii, pentru a stii cu exactitate ce momente ale nuntii ai de gand sa fie neaparat imortalizate. In acest sens, ai putea sa iti creezu un desfasurator, iar mai apoi sa il urmezi cu sfintenie.

Urmatorul lucru care conteaza foarte mult, este acela ca trebuie sa fii un foarte bun coordonator, pentru ca de tine depinde totul. Tu vei coodrona persoanele care vin la poza, pentru ca asezarea sa fie una impecabila, iar poza sa fie reusita intr-un final.

Aici, nu cred ca mai are rost sa precizez faptul ca persoanele de sex masculin vor trebui sa fie asezate de partea miresei, in timp ce persoanele de sex feminin vor trebui sa fie asezate de partea mirelui.

Un sfat foarte bun pe care ti-l va putea oferi un fotograf profesionist cu experienta, in vederea realizarii celor mai reusite poze de nunta, ar fi acela de a merge inainte cu cateva zile in locatia unde se desfasoara nunta, pentru a te informa despre cum poti sa valorifici lumina, vei putea deasemenea sa studiezi cu atentie toate unghiurile, pentru a vedea din ce unghiuri si din ce pozitii poti face cele mai reusite poze.

Tot astfel, vei putea sa te informezi cum poti fotografia si anumite elemente de decor, si care ar fi cele mai bune locuri unde poti sa stai ca sa faci poze.

Un alt aspect foarte important, pe care odata cu trecerea timpului il vei intelege, este acela ca trebuie sa intelegi exact ceea ce isi doreste cu adevarat cuplul. Nu trebuie sa iti fie rusine sa intrebi ce anume isi doresc, ce tip de poze, cate poze isi doresc, ce model pentru album considera ca este ideal pentru ei, iar aici poti sa vii chiar si cu anumite propuneri. Vei putea sa te informezi si despre momentele pe care isi doresc sa le scoata in evidenta.

Pe langa toate aceste detalii, ar mai fi important de amintit faptul ca este esential sa valorifici fiecare detaliu in parte pentru ca pozele sa aiba calitate, va trebui sa te misti, nu sa stai doar intr-un unghi si atat.

Ei bine, pe langa toate aceste detalii, cu siguranta sunt o multime de alte amanunte importante de care va trebui sa tii cont, insa odata cu trecerea timpului, vei acumula si experienta si vei anticipa tot ceea ce ai de facut.

0 Shares
You May Also Like