brad de Craciun artificial de culoare alba

Cum se alege un brad artificial?

0 Shares
0
0
0

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi rapizi, asa ca nu mai dureaza mult timp pana cand oamenii vor incepe goana lor dupa achizitionarea celui mai frumos brad de Craciun.

Ei bine, in goana lor dupa achizitionarea bradului de Craciun, oamenii au doua posibilitati, asa ca fie se orienteaza spre un brad natural, fie opteaza pentru un brad artificial.

Traditia spune ca in casele oamenilor, de sarbatori trebuie sa se regaseasca un brad natural, asa ca foarte multe familii aleg sa pastreze traditia si sa se orienteze numai si numai spre brazi naturali, iar aceste familii cu siguranta se vor bucura de mirosul de brad natural in casa.

Sunt insa si familii care in momentul in care vine vorba despre alegerea bradului de Craciun, aleg sa se orienteze spre brazi artificiali, asa ca ei pot opta pentru diferite modele de brazi artificiali, de la brazi artificiali simpli, si pana la brazi artificiali cu fibra optica.

Cei care au de gand sa isi cumpere un brad artificial pentru acasa, ar trebui sa aiba in primul rand grija la inaltimea bradului, si sa aleaga un brad care sa aiba o marime potrivita pentru a putea fi integrat perfect in casa.

Cel mai bine ar fi ca inainte de achizitionarea bradului sa se efectueze anumite masuratori in casa, pentru ca bradul sa fie amplasat intr-o anumita parte a casei, astfel incat sa fie vizibil din toate unghiurile.

Chiar si crengile bradului artificial conteaza foarte mult, mai ales daca stam sa tinem cont de faptul ca brazii artificiali au crengile dese, care nu lasa ace in urma. Atunci cand vine vorba despre acesti brazi artificiali, unii aleg brazii artificiali ale caror crengi au ace mai lungi, pentru ca par mai bogati.

Un alt criteriu in functie de care se alege bradul artificial de Craciun, este acela in care bradul are luminite incorporate, iar acest lucru inseamna ca bradul nu mai are nevoie de instalatia de pom agatata printre crengi.

Brazii artificiali cu luminite au luminitele aranjate aproape simetric, iar acestea in mod evident vor arata perfect, insa acestea fiind legate in serie, trebuie sa stii ca daca un beculet se arde, nu va mai functiona toata instalatia, asa ca va trebui sa renunti la pomul de Craciun.

Mai apoi, conteaza foarte mult si culoarea bradului artificial, pentru ca vei avea posibilitatea sa iti cumperi un brad artificial verde, care este culoarea normal si cunoscuta a bradului, sau vei putea sa iti cumperi un brad de Craciun artificial de culoare alba, care sa para nins.

Ei bine, culoarea bradului, o vei alege in functie de preferinte, in timp ce dimensiunile le vei alege in functie de spatiul disponibil.

Daca iti vei dori ca de Craciun sa simti si miros de brad natural in casa, atunci ai putea sa cumperi o crenguta mica de brad natural, pe care sa o tii langa bradul artificial sau sub acesta, iar asa vei avea si miros de brad natural acasa de sarbatori, dar vei avea si un bradut frumos si artificial impodobit, iar astfel practic vei imbina utilul cu placutul.

0 Shares
You May Also Like