Cum se alege rochia pentru nunta?

Cum se alege rochia pentru nunta?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta fiecare femeie care trebuie sa mearga la o nunta, mai ales in cazul in care in ultimii ani nu a mai participat la un astfel de eveniment, se intreaba cum se alege o rochie ideala pentru nunta.

Ei bine, in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta despre acest aspect, pentru ca femeile care intentioneaza sa opteze pentru rochii de nunta la comanda, in Bucuresti sa stie ce trebuie sa aleaga.

Asadar, in primul rand, este important ca doamna sau domnisoara care trebuie sa participe la nunta, sa isi cunoasca rolul. De exemplu, dupa mireasa, nasa este urmatoarea prezenta feminina ca importanta, asa ca aceasta va trebui sa isi indrepte atentia spre o rochie cat mai eleganta.

Daca rolul la nunta nu este de nasa ci de domnisoara de onoare, atunci domnisoarele in cauza vor trebui sa isi aleaga o rochie specifica. Daca sunt mai multe domnisoare de onoare, ar fi indicat ca acestea sa isi aleaga rochii asemanatoare, si de preferat ar fi sa tina cont de parerile miresei.

Soacra mare sau soacra are si ea un rol foarte important la nunta, dat fiind faptul ca este mama mirelui, asa ca si rochia ei trebuie aleasa cu o mare atentie, la fel ca si rochia soacrei mici, care este mama miresei.  Toate privirile se vor indrepta si asupra lor, asa ca este firesc ca acestea sa isi aleaga rochiile perfecte.

In cazul in care doamnele sau domnisoarele care trebuie sa participe la nunta sunt prietene sau cunostinte ale mirelui sau ale miresei, atunci cu siguranta vor avea mai multe variante la dispozitie, pentru ca ele nu trebuie neaparat sa iasa in evidenta.

In acest sens, o simpla nuntasa isi poate alege rochia in functie de ora de la care are loc evenimentul. Daca de exemplu discutam despre o nunta care se desfasoara seara, atunci cu siguranta piesa vestimentara trebuie sa fie o rochie de seara eleganta.

In cazul in care nunta are loc pe timpul zilei, atunci este firesc ca o invitata oarecare sa isi indrepte atentia spre o rochie de zi sau spre o rochie de ocazie.

Alegerea rochiei depinde insa de mai multi factori, iar aici amintim si forma corpului. Exista femei de exemplu care se lupta cu kilogramele in plus, asa ca acestea trebuie sa isi aleaga o rochie care sa distraga atentia de la zona taliei. O rochie cu decolteul cat mai adanc este perfecta in acest caz.

Exista femei care au anumite puncte forte precum gleznele de exemplu, asa ca este necesar sa isi indrepte atentia spre o rochie care sa le scoata in evidenta acest punct forte.

Culoarea rochiei conteaza foarte mult, iar aici trebuie mentionat faptul ca anumite femei sunt avantajate de anumite culori, in timp ce alte femei sunt dezavantajate de aceleasi culori. Femeile care nu stiu ce culori le avantajeaza, pot opta pentru o rochie neagra, pentru ca negrul este elegant si iese mereu in evidenta in sens pozitiv.

Asadar, acestea sunt cateva detalii pe care trebuie sa le cunoasca femeile in ceea ce priveste alegerea unei rochii pentru a merge la nunta.

0 Shares
You May Also Like