Cum se alege o placa compactoare?

Cum se alege o placa compactoare?

0 Shares
0
0
0

Cum se alege o placa compactoare?Compactarea este un proces extrem de important in diferite aplicatii, astfel ca indiferent ca asfaltati, turnati beton sau pavati o curte sau o parcare, o placa compactoare pe benzina HP1100S Scheppach isi va dovedi eficienta.

Exista atat de multe placi compactoare pe piata, astfel incat poate fi destul de dificil sa faceti cea mai buna alegere pentru aplicatia dvs., insa acest articol va vine in ajutor, si va ofera unele informatii deosebit de utile, care va pot determina ca in cele din urma, sa faceti cea mai potrivita alegere privind placa compactoare.

De cat de multa compactare este nevoie in aplicatia dvs.?

In mod evident, acesta este unul dintre cele mai importante detalii la care trebuie sa va ganditi in momentul in care trebuie sa alegeti o placa compactoare pe benzina sau o placa compactoare pe motorina pentru aplicatia dvs.

Apoi, un alt aspect foarte important pe care este extrem de important sa il cunoasteti, este legat de forta de compactare pentru munca dvs.  Pentru o aplicatie mare, cu siguranta este necesar sa va indreptati atentia spre un astfel de utilaj de mici dimensiuni, care are o forta de compactare mare.

Cat de mare este zona care urmeaza sa fie compactata?

Un alt factor deosebit de important de care trebuie sa tineti cont in momentul in care cautati o placa de compactare, este dimensiunea zonei in care va fi utilizata placa compactoare. Cu cat placa de compactare este mai mare, cu atat aceasta acopera o suprafata mai mare de teren.

De-asemenea, in ecuatie intervine aici si viteza de deplasare. Placile de compactare au viteza de deplasare diferita. In cazul in care insa, va desfasurati activitatea in domeniul pavajului, adica mai exact, puneti pavaj in curtile rezidentiale si in parcari, cu siguranta nu aveti nevoie de o placa compactoare foarte mare.

Caracteristicile placii compactoare

Este important sa aveti la cunostinta faptul ca majoritatea placilor compactoare care se gasesc pe piata, au in general caracteristici similare. Cele mai importante diferente constau intre optiunile foward si reversible. Unele placi compactoare astfel, au doar caracteristica “inainte”. in timp ce alte placi compactoare pot merge si in directia inapoi, nu doar inainte.

Daca aveti sa nu nevoie de o placa compactoare care sa mearga si inainte si inapoi, sau care sa mearga doar inainte, depinde foarte mult de activitatea pe care o desfasurati si de aplicatiile pe care le aveti de efectuat.

Apoi, mentionam faptul ca forma placii reprezinta un alt factor important care merita adus in discutie. Forma placii va poate ajuta sa va deplasati in jurul obstacolelor pe care le intalniti, iar daca alegeti o placa compactoare care are forma mica, aceasta va poate ajuta sa va deplasati in diferite spatii inguste.

Exista si placi compactoare plate, care au limitari in mod special in ceea ce priveste forta de compactare.

Ei bine, acum cunoasteti unele dintre cele mai importante detalii in ceea ce priveste alegerea unei placi compactoare, si cel mai probabil va intrebati daca este rentabil sa cumparati o astfel de placa, sau daca merita sa inchiriati una.

Acest lucru depinde foarte mult de necestiatile dvs. In cazul in care aveti nevoie de aceasta doar pentru a va pava pe cont propriu curtea, atunci cu siguranta merita sa inchiriati o placa compactoare.

In cazul in care insa, aveti nevoie de o placa compactoare pentru afacerea dvs., si veti utiliza zi de zi aceasta placa, atunci in mod evident este mult mai rentabil sa o cumparati decat sa o inchiriati, iar o placa compactoare pe benzina HP1100S Scheppach, poate fi cea mai buna alegere pentru dvs. si pentru afacerea dvs.

0 Shares
You May Also Like