Cum se alege o lampa LED pentru unghii?

Cum se alege o lampa LED pentru unghii?

0 Shares
0
0
0

Lampa cu LED-uri este cel mai important echipament folosit in frumusetea unghiilor. Acest instrument este utilizat pentru uscarea gelului si a lacului de unghii semipermanent. Aflati cum sa o alegeti si sa o folositi.

Lampa de unghii cu LED-uri: ce este si pentru ce este?

Lampa LED este o inovatie in sectorul manichiurii, un pic ca si reconstructia cu gel. Acest instrument este, de fapt, strans legat de manichiura cu gel si de lacul de unghii semipermanent, deoarece asigura o uscare perfecta intr-un timp scurt.

Din acest motiv, lampa Sun5 de unghii a devenit un produs indispensabil printre iubitoarele de unghii perfecte si de nail art. Procesul care declanseaza aceasta unealta se numeste polimerizare si consta in uscarea rapida a lacului de unghii, facandu-l nu doar dur, ci si stralucitor. Apoi, lampa LED actioneaza prin lumina emisa de spoturile din ea.

Lampile de unghii cu LED sunt adevarate lampi folosite pentru manichiura cu gel sau cu lac de unghii semipermanent. Acest echipament, prin procesul de polimerizare, permite lacului de unghii sa devina dur si rezistent. Care este rezultatul? O manichiura perfecta, precisa si de lunga durata.

Lampile LED functioneaza prin intermediul luminii emise de spoturi si sunt mult mai rapide si mai estetice decat lampile UV conventionale. Din punct de vedere ecologic, acestea consuma mai putina energie si, prin urmare, dureaza mai mult.

Cum se utilizeaza lampa de unghii cu LED-uri

Acum ca am vazut ce este in mod specific o lampa Sun5 de unghii, este momentul sa aflam cum sa folosim acest instrument indispensabil pentru o manichiura cu oja semipermanenta sau cu gel. Evident, inainte de a proceda la utilizarea sa, este bine sa urmati acesti pasi simpli:

  • Primul pas este sa va pregatiti unghiile cu o manichiura temeinica. Apoi se limeaza si se aplica ulei pentru cuticule.
  • Apoi aplicati o baza de lac de unghii.
  • Aplicati oja cu gel sau semipermanenta, in functie de nevoile personale.
  • Aplicati un strat de acoperire
  • Pentru a se usca, puneti ambele maini in lampa LED pentru a ajuta la uscarea lacului de unghii.
  • De asemenea, nu uitati ca unele modele profesionale au un cronometru, care va indica timpul de uscare.

Lampi de unghii cu LED-uri: Ghid de alegere

Exista inca multa confuzie atunci cand vine vorba de alegerea lampilor profesionale de lac de unghii cu LED, deoarece exista atat de multe produse diferite pe piata. Inainte de a intra in detalii despre cum sa alegeti cel mai bun produs, trebuie subliniat faptul ca lampile cu LED trebuie utilizate cu produse specifice care sunt compatibile cu tehnologia LED.

Unul dintre primele criterii de selectie este puterea instrumentului in cauza, indicata in wati; prin urmare, cu cat mai multi wati, cu atat mai scurt este timpul de uscare a lacului de unghii. Gama de preturi va influenta, de asemenea, achizitia si, din nou, alegerea depinde de buget; evident, daca optati pentru o lampa cu tehnologie avansata, costul va fi mai mare.

Aceste instrumente difera, de asemenea, in functie de dimensiune; cu cat este mai mare lampa, cu atat mai multe spoturi vor fi si, in consecinta, cu atat mai mare va fi pretul.

0 Shares
You May Also Like