Cum sa va vindeti computerul vechi?

Cum sa va vindeti computerul vechi?

0 Shares
0
0
0

PC-urile sunt echipamente pe care le-am folosit cu totii in trecut (unii au trecut de la PC la laptop), si le folosim chiar si in clipa de fata in diferite scopuri, precum pentru a viziona filme, a naviga pe internet, pentru a ne juca, pentru a asculta muzica, etc.

Fiecare persoana isi doreste un calculator cat mai performant, mai ales gamerii, care au nevoie de cele mai bune specificatii tehnice pentru a se putea bucura de cele mai noi jocuri. In aceste conditii, in mod evident trebuie sa isi vanda vechile calculatoare.

Cei care isi doresc sa vanda calculatoarele vechi, se pot gandi serios la ideea de a le vinde caselor de amanet, care nu ofera doar imprumuturi de tipul amanet electronice, ci si cumpara dispozitive electronice. Iata cum trebuie sa procedati daca aveti intentia de a va vinde vechiul calculator, unei case de amanet electronice Bucuresti:

Efectuati o scanare

Este esential sa scanati computerul vechi pentru a gasi malware, inclusiv virusi, spyware si viermi. Nu doriti sa transmiteti amenintarile de securitate pentru urmatorul proprietar. De asemenea, virusii si programele spyware pot incetini semnificativ sistemul. A scapa de ele nu inseamna ca il ajutati sa fie in siguranta, ci oferiti si PC-ului ceva mai bun. Daca nu folositi deja o aplicatie antivirus / antispyware, ar trebui sa luati in considerare acest lucru, mai ales acum ca doriti sa vindeti calculatorul unei case de amanet electronice Bucuresti.

Mutati-va datele pe noul computer

In mod firesc, veti dori sa transferati toate fisierele, programele preferate, browserul, parolele si alte elemente esentiale. Pentru un transfer direct de la PC la PC, un utilitar Windows ieftin precum PCmover-ul lui Laplink este o optiune buna.

Daca faceti o copie de siguranta a fisierelor pe un hard disk extern sau un serviciu online, le puteti restabili intr-un sistem nou. Si amintiti-va ca, atunci cand vine vorba de copii de rezerva, datele personale, inclusiv fotografii, videoclipuri si muzica ar trebui sa fie prioritatea dvs. Puteti reinstala aplicatiile, dar nu fotografiile pentru copii.

Stergeti unitateaNu lasati pe hard disk datele personale si financiare, inclusiv cardul de credit, contul bancar si numerele de securitate sociala. Fisierele sensibile pe care le-ati „sters” inca exista pe disc si sunt foarte usor de recuperat. Este esential sa faceti ca aceste date sa nu poata fi citite.

Ei bine, dupa ce urmati acesti pasi in vederea vanzarii vechiului calculator, cu siguranta il puteti pune in cutie, si va puteti deplasa spre casa de amanet pentru a vinde echipamentul.

Odata ce ajungeti cu echipamentul la casa de amanet, personalul se va ocupa de evaluarea calculatorului la sange. Pretul acestuia va fi stabilit in functie de vechimea produsului, valoarea de piata, gradulu de uzura sau alti factori.

Calculatorul va fi testat la sange in doar cateva minute, iar apoi, personalul casei de amanet va va prezenta o oferta atractiva care sa va convinga sa vindeti produsul. Cu siguranta pretul care va va fi propus va fi pe placul dvs. si veti vinde calculatorul.

0 Shares
You May Also Like