Cum sa va casatoriti acasa?

Cum sa va casatoriti acasa?

0 Shares
0
0
0

Casatoritul la domiciliu este o tendinta care a devenit treptat comuna (chiar super eleganta), dar nu este atat de simplu pe cat ati crede, astfel incat sa se organizeze productia matrimoniala intr-o casa, la urma urmei, veti primi nu numai oaspetii, dar multi furnizori care au nevoie de loc pentru a putea primi tot sprijinul necesar.

  1. Pentru ca totul sa fie pe placul dvs, este mai intai necesar sa evaluati cum vreti sa fie petrecerea: unde vor sta invitatii? Sau credeti ca este mai bine sa aveti mai putine locuri, astfel incat acestia sa se miste mai mult in jurul mediilor… Acest lucru inseamna, de asemenea, a observa daca acea casa are suficient spatiu pentru a gazdui pe toti cei care vor fi acolo in ziua cea mare.
  2. Bufetul contractat va trebui sa poata oferi un serviciu bun oaspetilor dvs., deci trebuie sa evaluati cu compania daca spatiul de bucatarie disponibil in casa este suficient pentru asamblarea felurilor de mancare, racirea bauturilor / alimentelor si depozitarea altor articole, astfel incat sa favorizeze eficienta serviciului.
  3. De asemenea, va trebui sa va ganditi la mobilier si decor pentru a sti care dintre ele raman in casa si care ar trebui indepartate in timpul sau dupa ceremonie (pentru desfasurarea petrecerii). Mobilierul care nu va fi folosit trebuie depozitat discret. Pentru ca acest lucru sa functioneze, veti determina cine va face aceasta logistica (nu va fi intotdeauna decoratorul care va face acest lucru).
  4. Este foarte important sa depozitati articole de valoare afectiva sau financiara si sa pastrati caminele inchise in timpul petrecerii.
  5. Trebuie sa stiti ceva foarte important: majoritatea caselor nu au bai adecvate pentru a fi folosite ca locuri pentru petreceri, deci este esential sa existe cineva responsabil de verificarea constanta a prosoapelor de hartie, a hartiei igienice, a sapunului si a altora, deoarece intr-un anumit caz, consumul va fi foarte rapid si fara o refacere a stocului acestora totul va avea de suferit.
  6. Se spune “in conditii de siguranta a murit de fericire”, trebuie sa fie agenti de paza si receptioneri, astfel incat toata lumea sa se simta in siguranta si binevenita.
  7. Daca va aflati intr-un condominiu, asigurati-va ca verificati regulile locului: nivelul de zgomot, cerintele pentru vehiculele de intrare si iesire, nevoia de lista de oaspeti si de furnizori. Un esec de planificare poate provoca o coada uriasa la intrarea in petrecere si poate aduce disconfort pe scara larga. Daca este necesar, aveti o echipa pentru asta.
  8. In cele din urma, amintiti-va ca marea majoritate a oamenilor vor ajunge cu masina. Este oportun sa se gandeasca cineva si la angajarea unui serviciu de vallet sau a unei persoane responsabile pentru a indica oaspetilor unde este posibil sa parcheze si, daca este necesar, sa transferati oaspetii cu umbrele in zilele in care timpul nu colaboreaza.

Casa poate fi a dvs, inchiriata special pentru asta sau chiar de la o gazda. Acest tip de nunta face totul mult mai intim si super primitor.

Asadar, nu ratati detaliile de mai sus despre cum sa efectuati nunti in acest format si sa notati tot ce considerati ca fiind important pentru dvs si sa nu uitati de rochie de mireasa Cluj pentru a incununa totul perfect .

 

0 Shares
You May Also Like