alegeti bradul artificial de Craciun

Cum sa va alegeti bradul artificial de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Chiar daca are unele dezavantaje fata de un brad natural, asta nu inseamna ca nu trebuie sa nu acordati atentie unor aspecte specifice, atunci cand alegeti sa achizitionati un brad artificial pentru Craciun. In ultimii ani, tot mai multe familii aleg sa foloseasca in decorarea casei pentru sarbatorile de iarna brazi de Craciun artificiali.

Nu mai sunt de mult o noutate si ceva iesit din comun, astfel ca si piata cu decoratiuni de Craciun pune la dispozitie o gama larga de brazi artificiali din care clientii pot alege. Incepand cu marimea, scunzi sau inalti, pana la diferite culori, de la verde inchis, verde deschis, alb si chiar negru, exista numeroase variante de brazi artificiali.

Fiind piesa principala in decoratul casei de sarbatori, nu se poate vorbi despre timp pierdut sau bani irositi atunci cand porniti in cautarea bradului perfect. Numai ca este bine sa tineti cont de unele lucruri inainte de a-l cumpara.

Dimensiunea bradului si incadrarea in spatiu

Daca optati pentru un brad de dimenziuni mari, masurati spatiul in care vreti sa il asezati. Tineti cont ca acesta sa aiba o distanta de 15 cm fata de tavan, iar in jurul lui sa existe loc, astfel incat sa puteti trece de jur imprejurul lui. Aceste detalii vor conta atunci cand veti privi in ansamblu si veti constata ca exista un echilibru vizual. Un avantaj al brazilor artificiali este dat de posibilitatea de a alege brazi mai mici, pe care sa ii asezati la fereastra, pe masa sau pe podea.

Culoarea bradului de Craciun

Urmatorul element care conteaza este dat de culoarea pe care o doriti. Cei mai multi aleg varianta clasica, de verde. Si aici aveti optiunea de a alege o nuanta de verde, mai inchis sau mai deschis, in care tulpina poate fi maro sau nu, incercand sa dea impresia de natural. Ultimele noutati vin si cu brazi albi sau negri, pentru acele persoane mai indraznete si care doresc sa iasa din tipar.

Decoratiunile luminoase

Alegerea unui brad care nu are instalatie de lumini incorporate este o optiune pentru cei carora le place diversitatea si care doresc alt decor in fiecare an. Pe langa multitudinea de luminite colorate, exista si foarte multe forme care dau personalitate bradului.

Pentru cei care doresc o varianta mai simpla, fara sa mai caute decoratiuni luminoase, exista si brazi cu lumina incorporata. Un aspect important al acestui model de brad este acela de a va asigura ca defectiunea aparuta la un bec nu afecteaza intreg bradul si ca acesta ramane aprins, chiar daca exista becuri cu probleme.

Forma acelor si a bradului

Ultimul detaliu important este dat de forma bradului. Cu cat este mai plin, mai des de crengi, cu atat arata mai bine si poate crea iluzia unuia adevarat. Exista variante subtiri, care se pot potrivi in spatiile inguste, dar care sunt departe de realitate. Nici forma acelor nu trebuie ignorata. Unele redau foarte bine aspectul natural, in timp ce altele nu acopera spatiul dintre crengi, lasand goluri si accentuand imaginea de copac artificial.

0 Shares
You May Also Like