Cum sa inchiriezi in conditii avantajoase un apartament

Cum sa inchiriezi in conditii avantajoase un apartament

0 Shares
0
0
0

Nu este un secret pentru absolut nimeni ca in timpul crizei chiriile sunt din ce in ce mai mici si chiar scad seminificativ comparativ cu alte perioade mai bune. Daca stai de foarte mult timp intr-un apartament si te-ai obisnuit asa asta nu inseamna ca nu poti sa gasesti o oferta mai buna pe piata in special atunci cand proprietarul este prea putin dispus sa negocieze. Daca te gandesti ca este cazul sa te muti, iti oferim mai multe sfaturi utile pentru tine si la ce ar trebui sa fii atent. Pe unele este posibil sa le fi aplciata pana acum insa sunt si alte lucruri noi pe care poti sa le gasesti aici.

Rent a flat in Bucharest iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a iti inchiria un apartament si eventual sa te muti cu parintii si sa o scoti cu bine la capat in perioada de criza dar si sa iti achiti la timp toate ratele fara sa ai vizite de la executorul judecatoresc pe cap.

Incepe sa te informezi cu minim jumatate de luna inainte de momentul in care vrei sa te muti atunci cand vrei sa gasesti cea mai buna oferta existenta pe piata. Iti recomandam sa te uiti cu mare atentie la nivelul pe care il au chiriile si sa nu uiti ca ele variaza mult in primul rand tinand cont de perioada anului. De exemplu, atunci cand vine vara si studentii se duc toti acasa vor scadea mult preturile pentru chirii.

Cere sfatul rudelor si prietenilor pentru ca cineva sigur poate sa te puna in legatura cu persoanele care vor sa inchirieze apartamente. Chiria pentru un apartament variaza mult tinand cont de marimea sa, de locatie si de starea in care se afla, de prezenta sau abstenta mobilierului sau a altor facilitati.

Este bine sa faci un contract de inchiriere macar pe hartie daca nu unul legal si inainte de a il semna sa te asiguri ca nu are clauze incomode pentru tine cum ar fi interzicerea musfairilor pe la tine, interzicerea animalelor de casa sau a redecorarii.

Fixeaza la cat timp poti renegocia chiria si stabiliti de comun acord conditiile in care se poate produce acest lucur. De asemenea stabileste inca de la bun inceput cum vor avea loc vizitele proprietarilor si cu cat timp inainte va fi anuntata vizita, la ce interval de timp au loc vizitele si in ce conditii vor avea loc vizitele.

Pentru anumite defectiuni puteti stabili inca de la inceput cine se ocupa de reparatie. Discuta inca de la inceput despre contributia ta la lucrarile care vor avea loc pe scara si de banii pe care ar trebui sa ii dai la fondul de rulment din bloc. In general toate acesta cand in sarcina proprietarilor.

Intreaba daca apartamentul are asigurare si despre riscurile acoperite si stabileste preavizul pentru a te asigura va nu vei fi dat afara. Asigura-te ca zona unde se afla apartamentul este sigura si cere informatii de la venici si administrator despre incidente.

0 Shares
You May Also Like