Cum sa asortezi mobila din casa ta?

Cum sa asortezi mobila din casa ta?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care te hotarasti ca trebuie sa iti decorezi locuinta intr-un alt mod, cu siguranta va trebui sa iti indrepti atentia spre ai multe corpuri de mobilier noi, iar din acestea vei alege acele corpuri care consideri ca s-ar potrivi cel mai mult dorintelor tale, si care fac parte din stilul tau preferat.

Se pare ca un trend in ceea ce priveste decoratiunile interioare ar fi acela de a asorta obiectele de mobilier colorate in contrast de complementare, asa ca va trebui sa cunosti cateva detalii importante inainte de a incepe sa iti pui in practica ideile.

In momentul in care ai de gand sa alegi o piesa de rezistenta din interiorul incaperii, cum ar fi de exemplu o canapea care sa aiba o nuanta tare de culoare, te vei gandi ca ar fi destul de dificil sa reusesti sa combini si alte decoratiuni interioare intr-o alta nuanta la fel de intensa.

In cazul in care stii cum sa combini toate aceste tonuri explozive, vei putea sa combini fara probleme toate aceste nuante intense, insa va trebui sa ai grija sa nu exagerezi.

O alta combinatie la fel de reusita, daca nu chiar mai reusita, ar fi aceea de a combina nuantele foarte puternice cu tonurile neutre. Vei putea sa optezi pentru un scaun colorat de exemplu, sau pentru o canapea colorata, in timp ce vitrina din interior ar putea sa fie intr-o culoare metalica.

In aceasta situatie, este evident faptul ca si elementele decorative de interior pe care le vei putea gasi pe  Glamio.ro, vor trebui sa fie tot in nuante metalice.

Aceasta nu ar fi insa o problema, pentru ca vei putea sa gasesti mai multe elemente de decoratiuni interioare in culori metalice, cum ar fi de exemplu un ceas de culoare metalica, sau vei putea sa gasesti ceasuri de sau decoratiuni bronz, iar in functie de preferinte vei putea sa alegi ceea ce vei considera ideal pentru a-ti decora casa.

Vei mai putea deasemenea sa iti combini mobila colorata, cu alte obiecte de mobilier colorate, insa culoarea atat a mobilierului cat si a celoralte elemente de decoratiuni interioare, trebuie sa fie armonioasa, iar acestea sa se potriveasca de minune intre ele.

In cazul in care esti adeptul stilului clasic, atunci lucrurile se schimba foarte mult, pentru ca atunci toate obiectele de mobilier pe care le vei alege vor trebui sa se asorteze perfect intre ele.

Atunci cand alegi sa iti decorezi casa in stilul clasic, mai mult ca sigur toate elemente de decor vor avea aceiasi culoare, sau cel mult vor diferi putin nuantele, insa atunci nu va mai trebui sa te gandesti cum sa faci combinatii cromatice de succes.

Si daca alegi sa iti decorezi casa intr-un stil clasic, atunci ar cam trebui sa iti indrepti atentia spre decoratiuni din bronz, sau spre decoratiunile metalice, pentru ca acestea se pliaza perfect stilului clasic.

Aceste elemente decorative pentru interior insa, nu se potrivesc perfect stilului modern, sau se potrivesc doar in diferite combinatii, iar acesta ar fi inca un motiv pentru care ar cam trebui sa adopti stilul clasic, si iti va fi si mai usor sa iti amenajezi casa, si te va si incanta rezultatul final.

0 Shares
You May Also Like