Cum sa alegem trandafirii în funcție de ocazie

Cum sa alegem trandafirii în funcție de ocazie?

0 Shares
0
0
0

Când vine vorba de alegerea florilor de nuntă, posibilitățile par cu adevărat nesfârșite. De la buchete cu tulpină lungă și până la buchete luxuriante cu culori bogate și texturi interesante, există ceva pentru toată lumea.

Cu alte cuvinte, florile joacă un rol important în a da tonul și a adăuga caracter nunții și recepției tale. În timp ce florile populare de nuntă, cum ar fi bujorii și crinii sunt alegeri frumoase, există o floare care emană frumusețe și a simbolizat romantismul de secole: trandafirul.

Indiferent dacă alegeți trandafiri de grădină sau trandafiri tradiționali, aceste flori frumoase se potrivesc in orice context. Trandafirul este floarea romantică originală care simbolizează dragostea.

Dar importanța sa depășește mult. De la alb și galben la roz și roșu, fiecare culoare de trandafir are propria sa semnificație, permițându-vă să includeți mai mult în alegerile de flori pentru ziua nunții. Te întrebi ce nuanțe de trandafir să includă în ziua ta cea mare? Citiți mai departe pentru un mic ghid despre semnificația culorii trandafir.

Alb

Trandafirii albi sunt, fără îndoială, o alegere excelentă pentru nunți. Aceștia simbolizează loialitatea, puritatea și inocența. Cu un aspect atât de uimitor și, trandafirii albi sunt perfecți pentru un buchet de mireasă elegant.

De asemenea, puteți lua în considerare alegerea unei piese centrale florale care să lase trandafirul alb să vorbească de la sine sau alegerea unui buchet alb si rosu de trandafiri.

Roșu

Trandafirii rosii sunt cei mai clasici. La urma urmei, există un motiv pentru care o duzină de trandafiri roșii sunt o alegere atât de comună pentru orice cadou. Trandafirii roșii sunt populari de Ziua Îndrăgostiților, deoarece oamenii tind să asocieze trandafirii roșii cu relații pasionale. Desigur, poți aduce acest simbol al iubirii și pasiunii în ziua nunții tale.

Trandafirii roșii simbolizează dragostea, dragostea, frumusețea și curajul.

Galben

Ca multe flori galbene, și trandafirii emană bucurie și nu poți să nu zâmbești când vezi un trandafir auriu vesel. Încorporarea trandafirilor galbeni în buchetele de nuntă, piese centrale sau chiar decorațiunile altarului poate fi o idee inspirată.

Portocaliu

Ai vrea să existe ceva strălucitor și îndrăzneț? Deoarece trandafirii portocalii amestecă nuanțe de roșu și galben, ei au, de asemenea, o semnificație mixtă a ambelor. În general, trandafirii portocalii simbolizează dragostea și prietenia, dar pot simboliza și pasiune, recunoștință, fericire, loialitate și sprijin.

Ca să nu mai vorbim că trandafirul portocaliu poate simboliza și vitalitatea prin culoarea sa strălucitoare și îndrăzneață. Merită să îi alegeți în funcție de context, fiind, totuși, foarte versatili.

Roz

Florile roz adaugă o notă atât de fermecătoare unei nunți. Dar trandafirii roz înseamnă mai mult decât atât. Aceștia au conotații de dulceață, eleganță, rafinament și feminitate, fiind perfecți pentru a vorbi despre o nuntă inspirată de grădină.

Trandafirii roz intens simbolizează, de asemenea, recunoștință sau apreciere și sunt o modalitate minunată de a face cadou unui prieten sau pentru a spune „mulțumesc”, dar sunt, de asemenea, un plus grozav pentru orice buchet de mireasă sau piese centrală. Pentru buchete spectaculoase de trandafiri si alte flori oricine poate apela la Floria.ro!

0 Shares
You May Also Like