Cum sa aleg tableta potrivita?

Cum sa aleg tableta potrivita?

0 Shares
0
0
0

Cum sa aleg tableta potrivita?O tableta este un dispozitiv mobil pe care fiecare dintre noi il putem utiliza in foarte multe scopuri. Unele persoane de exemplu, prefera sa foloseasca tableta in defavoarea smartphone-ului pentru a se uita la filme. Alte persoane prefera o tableta atunci cand au de cautat diferite informatii pe internet.

Un asemenea dispozitiv este extrem de important, iar in continuare vom vedea care sunt cele mai importante detalii de care trebuie sa tina cont fiecare persoana care se afla in cautarea unei tablete. Din acest motiv, recomandarea noastra este sa cititi acest articol pana la final, pentru ca puteti afla o multime de informatii foarte interesante.

  1. Pretul tabletei

Fara doar si poate, atunci cand cautati o tableta, trebuie sa tineti cont de pretul acesteia. Puteti gasi tablete care costa de la 300 – 400 de lei, pana la tablete care pot trece de 5000 de lei, pe care insa nu foarte multe persoane si le permit.

  1. Producatorul tabletei

Cu siguranta, majoritatea celor care cauta un asemenea dispozitiv, vor tine cont si de numele producatorului. Huawei este unul dintre cei mai renumiti producatori din industrie, asa ca o tableta Huawei cu siguranta se afla pe lista de cumparaturi a oricarei persoane. Apoi, exista tablete de la Samsung, Lenovo sau chiar tablete scoase pe piata de catre Apple, pentru cei care nu sunt fani Android.

  1. Caracteristicile tabletei

In ceea ce priveste caracteristicile tabletei, cu siguranta aici putem discuta pana dimineata, despre cele mai importante detalii de care trebuie sa tineti cont, ce trebuie sa alegeti, ce trebuie sa evitati, etc.

In primul rand, cu siguranta va intereseaza data aparitiei tabletei, pentru ca doriti un dispozitiv cat mai nou. Apoi, tineti cont de procesorul tabletei, acesta fiind elementul cel mai important in ceea ce priveste performantele dispozitivului dvs.

Cele mai noi procesoare sunt cele ARM v8, insa cele mai multe tablete de pe piata folosesc in clipa de fata tablete care au procesoarele ARM v7. De-asemenea, se mai gasesc pe piata si tablete care au procesoare produse de Intel, cum ar fi x86.

Memoria este un alt factor important care necesita foarte multa atentie, iar aici putem aduce in discutie atat memoria RAM a tabletei, cat si spatiul de stocare al acesteia. Memoria RAM eeste foarte importanta, si cu cat aceasta este mai mica, cu atat mai lenta va fi tableta.

De la 512 MB RAM si pana la 16 GB RAM exista diferite modele de tablete pe piata, dar de preferat ar fi ca in cazul in care folositi pentru mai multe sarcini simultan tableta, sa alegeti una care are in intre 4 si 8 GB RAM.

Cat despre spatiul de stocare, acesta este important, pentru ca, cu cat este mai mare, cu atat puteti sa salvati mai multe date in dispozitiv. Cu toate acestea insa, puteti atasa un card de memorie pentru ca spatiul intern de stocare sa fie extins. In acest fel, veti reusi sa salvati mai multe date importante pe tableta.

Sistemul de operare este o alta caracteristica importanta a tabletei, iar dispozitivele lansate pe piata de catre Apple, au sistemul de operare iOS. Tabletele Android sunt scoase pe piata de producatori cum ar fi Huawei, Samsung sau Lenovo printre altii, in timp ce Microsoft scoate pe piata tablete care au sistemul de operare Windows.

Dimensiunea tabletei este o alta caracteristica importanta, si utilizatorii care se uita la filme sau cauta informatii pe internet, cauta tablete cu dimensiunea cat mai mare. Bateria sau mai bine spus capacitatea ei conteaza de-asemenea foarte mult (este masurata in mAh). Cu cat capacitatea este mai mare, cu atat trebuie ca tableta sa reziste mai mult timp incarcata in mod normal.

Apoi, conteaza si conectivitatea tabletei, aceasta fiind ultima caracteristica mentionata in acest articol. Daca veti tine cont de aceste detalii, cu siguranta veti face cea mai buna alegere.

0 Shares
You May Also Like