Cum puteti crea un videoclip personalizat cu Animoto?

Cum puteti crea un videoclip personalizat cu Animoto?

0 Shares
0
0
0

Sunteti proprietarul unui business? Intentionati sa va promovati business-ul in mediul online pentru a avea un mai mare succes? In cazul in care raspunsul este DA, atunci cu siguranta aveti nevoie de Animoto.

Animoto este instrumentul care se foloseste pentru realizarea clipurilor video pe care le puteti folosi pentru promovarea business-ului. Partea mai putin placuta este ca daca veti accesa site-ul oficial al celor de la Animoto, veti descoperi un tarif lunar mare pentru a putea utiliza instrumentul

Exista insa o portita care va permite utilizarea acestuia la un pret mult mai mic, asa ca trebuie sa va ganditi la Animoto cumparat in grup, iar astfel pe langa acest instrument, veti mai putea utiliza multe altele si veti avea acces la inca 90 de site-uri speciale, pentru doar 59.99$ cost lunar.

Este important sa optati pentru aceasta varianta, pentru ca puteti utiliza mai multe instrumente prin care sa va promovati afacerea. Referitor la Animoto, veti descoperi in continuare cum puteti crea un videoclip personalizat pentru a va promova business-ul.

Animoto va permite sa creati videoclipuri personalizate cu comenzi flexibile care va permit sa ajustati culorile si designul pentru a va potrivi nevoilor.

LOGO-UL FILIGRAN

Pastrati marca in fata si centru atunci cand adaugati logo-ul ca un filigran colt sau il includeti la sfarsitul videoclipului.

ASPECT RATIO

Ajustati videoclipul dvs. pentru a se potrivi cu platforma dvs., cu un peisaj pentru videoclipuri orizontale YouTube sau clipuri video patrate pentru Facebook si Instagram.

ASCUNDETI LOGO-UL ANIMOTO

Nu lasati niciodata ca in videoclip sa se vada emblema Animoto in locul emblemei firmei dvs. Accesati pictograma “Design” din bara de instrumente din stanga si faceti clic pe UPLOAD pentru a adauga logo-ul dvs. la proiect. Asigurati-va ca are o lungime de cel putin 800 de pixeli pe partea cea mai lunga, astfel incat acesta sa nu apara pixelat in videoclipul dvs.

CULORI DE MARCA

Personalizati culorile textului si fundalului pe orice film de marketing pentru a se potrivi cu marca dvs. sau cu culorile dintr-o campanie de anunturi.

DECUPARE SI TAIERE

Animoto va ofera posibilitatea de a taia si taia clipurile video in momente. Selectati punctele de inceput si de sfarsit pentru a scurta lungimea imaginilor si pentru a le decupa pentru a afisa numai cele mai bune parti ale videoclipurilor dvs.

Asadar, dupa cum se poate vedea, trebuie doar sa urmati cativa pasi rapizi atunci cand doriti sa creati clipuri video personalizate prin intermediul carora sa va promovati in mediul online afacerea.

Totul este foarte simplu, iar in cateva minute puteti crea un clip de succes, care va atrage foarte multi clienti spre firma dvs., insa pentru ca acest lucru sa fie posibil, este necesar sa utilizati acest instrument, care dupa cum am specificat si la inceput, are un cost lunar mare daca va faceti abonament pe site-ul oficial al Animoto, insa daca veti opta pentru Animoto in grup, din punct de vedere financiar aceasta va fi o situatie mai mult decat favorabila pentru dvs. si pentru business-ul dvs.

0 Shares
You May Also Like