Cum poti edita o poza cu ajutorul telefonului?

Cum poti edita o poza cu ajutorul telefonului?

0 Shares
0
0
0

Cum poti edita o poza cu ajutorul telefonului?In cazul in care te decizi sa activezi mult mai mult in medkul online, este important de stitu faptul ca aspectuil pozei tale este cel mai important, pentru a putea strange o cumunitate in jurul contului tau. Pentur a putea sa ai poze care aarata impecabil, este bine de retinut si faptul ca este nevoie si de un edit pe masura, incat tu sa poti atrage atentia urmaritorlor tai.

Mai mult de atat, este important de cunsocut si faptul ca nu ai nevoie de prea multe de prea multe softuir pentru a schimba in totalitate aspectul pozei. De cele mai multe ori printre aceste aplicatii se numara si:

  1. FaceApp

FaceApp este o aplicatie ideala, mai ales atunci cand vine vorba de schimbarea aspectului fizic. In cazul in care doresti sa realizezi o poza pentru instagram, dar nu ai timpul necesar sa realizezi un machiaj potrivit, atunci aplicatia este una perfecta pentru tine.

Aici vei putea gasi numeraose filtre care prezitna machiaje inedite, ce ti se vor putea potrivit in totlaitate, dar si anumite alte aspecte ce tin de modul in care arati. In acest mod, vei putea obtine un ten impecabil, precum si un aspect fizic de neeglat. Daca nu puteti folosi aplicatia din cauza bateriei, va recomandam sa intrati pe inlocuire baterie Xiaomi.

  1. BeautyCam

Daca doresti ca pozele tale sa arate extrem de placut, poti oricand sa folosesti BeautyCam. Cu ajutorul acestei aplicatii poti sa faci poze, dar si sa editezi pozele deja existente. Mai mult de atat, vei avea posibilitatea de a utiliza numeroase filtre, precum si diferite tipuri de make-upuri, pentru a iti putea imbunatatii considerabil look-ul.

In acest mod, vei avea posbilitatea de a obtine intr-un timp destul de scurt poze care au un aspect incredibil si care vor putea iesi cu siguranta usor in evidenta mai ales pe social media.

  1. Snapchat

Inclsuvi cu Snapchat vei putea esdigta cu usurinta anumite poze, fapt pentru care poti incerca chiar acum sa adaugi diferiet filtre interesante. Vei pute folosi aplicatia mai ales pentru a face poze care sa aiba un aspect extrem de interesant.

Mai mult de atat, vei putea avea posibilitatea de a putea sa creezi content de calitate pentru diferitee platforme, precum cele de social media, asadar vei putea intotdeana sa iesi in evidenta, mai ales in feed-urile celorlatlor useri, mai ales atunci cand postezi.

De altfel, este important de stiut si faptul ca vei avea posibilitatea si de a crea anumite story-uri perfecte pentru contul tau.

  1. Instagram

De altfel, inclusiv instagram poate fi o modalitate perfecta prin care sa poti crea cele mai potrivite imagini. Cu ajutorul acestei aplicatii vei putea, cu usurinta sa editezi pozele din galeria ta, iar apoi sa le postezi. Vei putea sa te joci cu luminozitatea, dar si cu umbrele si nivelul de claritate, pentru a putea obtine, in cele din urma, niste efecte incredibile, care sa iasa usor in evidenta, mai ales atunci cand vine vroba de pozele tale realizate intr-un cadru potrivit.

Dupa ce ai editat pozele, le poti salva sau chiar le poti posta direct pe diferite platforme.

0 Shares
You May Also Like