Cum poti alege corect lumanarile parfumate

Cum poti alege corect lumanarile parfumate?

0 Shares
0
0
0

O lumanare parfumata, facuta cu uleiuri parfumate amestecate in ceara, da o aroma placuta atunci cand este arsa. O lumanare parfumata este o nota placuta intr-o baie. O lumanare parfumata poate crea un mediu de sanatate si bunastare. Spre deosebire de tamaie, lumanarile parfumate nu emana fum in aer.

Exista multe moduri diferite de a face o lumanare parfumata. Daca este prost facuta, ceara miroase bine atunci cand este simtita de nas, dar iluminarea lumanarii poate sa nu produca deloc miros. Acest lucru poate fi o risipa frustranta de bani, dar un pic de cunostinte pot ajuta la identificarea lumanarilor de calitate.

Cumpara lumanare parfumata Kobo cu vanilie si bucura-te de aromateriape direct la tine acasa.

Multe lumanari parfumate sunt realizate cu diferite soiuri de ceara preamestecate care fiecare are propriul punct de saturatie pentru uleiuri de parfumare. Adaugarea de ulei mai mult decat ceara poate absorbi va duce la transpiratie ulei lumanare. Aceasta limitare este intre jumatate si de ulei pe kilogram de ceara pre-amestecata (15-30 ml de ulei pe 0,45 kg de ceara).

Calitatea unei lumanari parfumate

O lumanare parfumata de o calitate mai buna, numita “miros triplu”, foloseste un amestec diferit de ceara care poate contine 45 ml de ulei de parfumare pe kilogram. Aceste lumanari vor produce o aroma speciala in locuinta atunci cand sunt arse.

Unii producatori de lumanari pot folosi, de asemenea, un amestec de ceara, care poate transporta chiar mai mult ulei de parfumare pentru a face lumanari super-parfumate. Un astfel de producator de lumanari spune ca foloseste mai mult de 59 ml de ulei de parfum pe kilogram de ceara special amestecat, si garanteaza lumanari de o calitate superioara.

Soiuri de lumanari parfumate

O lumanare parfumata poate veni in multe soiuri, dar cele mai multe sunt fie lumanari pastile sau lumanari la borcan. Cele mai populare esente sunt placinta cu mere, lamaia, scortisoara, miros oceanic, vanilia, nuca de cocos, ciocolata, iasomia, caramelul si lemnul de santal, dar aceasta lista scurta este doar o mostra. Aromaterapia afirma ca anumite mirosuri pot crea un mediu relaxant si vor imbunatati bunastarea fiecaruia.

O lumanare parfumata de baie este cu siguranta un tratament bun atunci cand vrei sa ai parte de relaxare dupa o zi epuizanta la job. Intrarea intr-o casa in care arde o lumanare parfumata creeaza o impresie placuta instantaneu si, de obicei, duce cu gandul la intrebarea: ce miroase atat de bine?

O lumanare parfumata bine facuta, cu un fitil taiat corespunzator, se va topi in ulei si se va arde sub forma de lichid, fara picaturi de ceara, fara eliberare de fum. Cand este arsa, lumanarea nu va lasa reziduuri.

Deoarece lumanarile parfumate se topesc in ulei pe masura ce sunt arse, ele sunt facute sa arda in recipiente de sticla sau, in cazul lumanarilor de ceai, in staniol. Lumanarile parfumate sunt adesea folosite si in centre de spa si zone de infrumusetare corporala, pentru mirosul lor relaxant si placut.

Sunt o buna metoda de a improspata mirosul intr-o casa si sunt net superioara spray-urilor de camera obisnuite.

0 Shares
You May Also Like