Cum pot alege parintii asigurari de viata prin OVB Allfinanz Romania?

0 Shares
0
0
0

OVB Allfinanz Romania poate sa reprezinte solutia ideala pentru parintii care isi doresc sa duca o viata lipsita de griji, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea despre ce este vorba.

Ovb Allfinanz Romania este cea mai importanta companie care isi desfasoara activitatea in tara noastra si care ofera servicii de consultanta in ceea ce priveste asigurarile, iar in cadrul companiei lucreaza doar consultanti financiari foarte buni si cu o experienta vasta in domeniu.

Acesta este motivul pentru care parintii care au nevoie sa incheie o polita de asigurare de viata, pot solicita ajutorul unui consultant asigurari de la Ovb Allfinanz Romania.

Un specialist de la aceasta firma le va adresa parintilor cateva intrebari, iar in functie de raspunsurile oferite, se va putea gasi cea mai buna solutie pentru alegerea politei de asigurare, iar noi vom vedea in cele ce urmeaza despre ce este vorba.

Cat de multi bani sunteti dispusi sa platiti pentru incheierea politei?

Asigurarile de viata ofera familiei dvs. o sursa suplimentara de venit in cazul in care vi se intampla ceva. Regula generala arata ca politele ar trebui sa acopere cel putin 50% din venitul dvs. anual. Cu toate acestea, ca parinte unic, este posibil sa aveti nevoie de o acoperire chiar mai mare.

In general, cu cat sunteti mai tanar cand achizitionati, cu atat sunt mai putini bani va fi nevoie sa platiti. Daca sunteti un parinte invarsta insa, si aveti si probleme de sanatate grave, atunci cu siguranta polita de asigurare va fi foarte costisitoare pentru dvs.

Pentru ce vor fi folositi banii?

Pur si simplu asigurarea de viata ca parinte unic nu este suficienta. Deasemenea, trebuie sa stiti in ce scopuri vor fi folositi banii atunci cand veti trece in lumea celor drepti. Raspunsul la acest lucru depinde in cele din urma de cat de mici sau mari sunt copiii dvs. si de ce s-ar intampla cu ei daca ati murit inainte de a ajunge la maturitate.

Sa spunem ca aveti copii mici, de exemplu. Polita de asigurare poate avea nevoie numai de suplimentarea veniturilor, nu de inlocuirea lor. Acest lucru se intampla in cazul in care o ruda cu o buna situatie financiara ar putea prelua ingrijirea copiilor dumneavoastra.

Daca copiii dvs. sunt mai mari, este posibil sa doriti sa utilizati asigurarea de viata ca solutie de siguranta. De exemplu, despagubirea primita de acestia poate contribui la plata cheltuielilor de colegiu in cazul in care va pierdeti viata.

Aveti datorii?

Cand vei muri, un executor va va evalua toate datoriile. Daca aveti datorii restante, activele dvs. vor merge mai intai spre plata acestora. Daca inca platiti imprumuturi private pentru studenti sau aveti alte datorii, creditorii dvs. ar putea merge dupa veniturile dvs. de asigurare de viata. Acest lucru s-ar intampla chiar inainte ca beneficiarii sa vada un ban de pe urma politei de asigurare.

Asadar, este foarte important sa cunoasteti toate aceste detalii, inainte de a incheia o polita de asigurare de viata.

0 Shares
You May Also Like