Cum iti redecorezi mobilierul cu print autocolant?

Cum iti redecorezi mobilierul cu print autocolant?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care mobilierul din locuinta ta prezinta anumite zgarieturi sau julituri, cu siguranta te gandesti sa optezi pentru inlocuirea acestuia cu alte obiecte de mobilier noi.

Pentru a economisi niste banuti, ai putea sa iti redecorezi mobilierul cu print autocolant, iar in continuare vom discuta despre acest aspect, pentru a vedea cum printul autocolant iti poate fi de mare ajutor.

Foliile d – c – fix pot fi lipite foarte usor pe orice suprafata neteda si lucioasa, asa ca poti in orice moment sa ii schimbi mobilierului infatisarea, daca dispui de un print autocolant. Poti sa gasesti print autocolant la metru liniar, care cu siguranta nu este scump, dar care iti poate fi foarte util.

In cazul in care esti foarte multumit de forma mobilierului, dar si de modul in care acesta se incadreaza in interiorul locuintei, daca iti doresti totusi o schimbare care sa aiba un impact major insa sa nu cheltuiesti multi banuti, poti opta pentru print autocolant.

Poti obtine de exemplu un mobilier extravagant si special folosind un print autocolant. Poti gasi diferite modele de print, modele de piele de zebra, modele de piele de girafa sau pene de bibilica printre altele.

Poti de exemplu sa lipesti un astfel de autocolant pe partea interioara a bibliotecii din living, poti deasemenea sa lipesti un astfel de autocolant si pe masa din living in cazul in care suprafata iti permite. Poti sa lipesti un astfel de autocolant chiar si pe sezutul sau pe spatarul scaunelor.

Tot pentru living, poti sa scoti in evidenta oglinda, asa ca pe marginile acesteia poti sa lipesti un print autocolant. Iti poti indrepta atentia spre un print autocolant care sa se incadreze perfect in stilul de amenajare al livingului.

Poti de exemplu sa gasesti printuri autocolante care sa se incadreze perfect stilului clasic, sau poti sa gasesti printuri autocolante moderne.

Pentru bucatarie, poti alege de exemplu un print autocolant care sa aiba o culoare metalica. Exista o multime de bucatarii amenajate intr-un stil minimalist, asa ca daca iti doresti si tuo asemenea bucatarie, poti opta pentru printuri metalice.

Poti sa lipesti un asemenea autocolant cu aspect de tabla striata sau cu mici cercuri pe unul din dulapurile din bucatarie, sau chiar si pe lateralele mesei de lucru din incapere. In acest fel vei aduce un suflu nou si placut in bucatarie.

Pentru dormitor de exemplu, poti sa iti indrepti atentia pentru un print autocolant care sa aiba un aspect catifelat. Un asemenea dormitor cu siguranta va fi unul calduros, un dormitor din care nu ai mai vrea sa iesi. Poti sa lipesti un astfel de autocolant pe tablia de lemn care se afla in spatele plasmei din dormitor.

Poti opta pentru un autocolant cu aspect de catifea in nuante de rosu, negru, verde sau albastru, in functie de cum vrei sa arate locuinta ta.

Asadar, dupa cum se poate vedea, atunci cand vrei sa iti redecorezi locuinta nu ai nevoie de foarte multi bani, ci de imaginatie, asa ca poti opta pentru print autocolant, si iti vei amenaja locuinta cu bani putini.

0 Shares
You May Also Like