Cum decorati exteriorul casei de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Unul dintre motivele pentru care atat copiii cat si adultii asteapta cu mare nerabdare Craciunul, este impodobirea bradului. Decorarea locuintei dar si a exteriorului locuintei cu instalatii de Craciun pentru exterior, cu siguranta este un moment asteptat de catre cei mici, dar si de catre cei mari.

In cazul in care pana acum nu ati mai folosit instalatii de Craciun pentru exterior, din fericire, va putem ajuta sa va decorati casa si gradina mult mai putin stresanta si mult mai multumitoare. Indiferent daca vizati un aspect simplu si subtil sau mare si indraznet, va putem indica in directia corecta pentru a profita la maximum de luminile dvs. de Craciun.

Lista noastra de recomandari include toate instrumentele si materialele de care aveti nevoie pentru un afisaj de lumina de Craciun in aer liber. Ceea ce utilizati va depinde de locul in care va atarnati luminile si de tipul pe care il utilizati.

 • Luminile de Craciun in aer liber – alegeti intre alimentarea cu reteaua electrica (daca aveti o sursa de alimentare in aer liber sau un cablu de extensie rezistent la intemperii) sau alimentate cu baterie (daca nu aveti acces la un punct de alimentare sau mai degraba evitati cablurile de tractiune). Consultati ghidul nostru de cumparare a luminilor de Craciun pentru ajutor atunci cand alegeti luminile de Craciun, care contureaza diferitele optiuni.
 • Carlige de jgheab sau agrafe de decorare . Pentru a atarna lumini de coarde si franghii, veti dori sa utilizati clipuri de decorare exterioare care sunt potrivite pentru lumini cu snur pentru a le agata intre o serie de puncte fixe. Clipurile de decorare pot fi lipite pe suprafetele din lemn si uPVC, cum ar fi ramele usilor, jgheaburile si fasciile. In mod alternativ, carligele de jgheab pot fi agatate pe marginea jgheabului pentru o solutie rapida si miscatoare. Doar asigurati-va ca materialul pe care le atasati va fi suficient de puternic pentru a mentine greutatea luminilor dvs.
 • scara
 • Un plumb de extensie exterior rezistent la intemperii – daca folositi lumini alimentate la retea. Asigurati-va ca plumbul de extensie este rezistent la intemperii si in siguranta pentru a iesi in aer liber. Va recomandam o bobina de cabluri, deoarece acestea au adesea cele mai lungi cabluri si sunt de obicei rezistente la intemperii.
 • banda de masura – pentru a masura distanta dintre priza de alimentare si unde doriti sa va atarnati luminile
 • Baterii – daca folositi lumini alimentate cu baterii. Va recomandam bateriile reincarcabile, deoarece reduc risipa.
 • Incarcator de baterii – daca utilizati baterii reincarcabile
 • Arbori de Craciun in ghiveci – daca nu aveti frunzis adecvat pentru a decora in gradina dvs., un copac in ghiveci este o alegere excelenta. Acestea pot fi mutate cu usurinta si vor anula sezonul festiv mai bine decat un copac taiat.

Siguranta mai intai

 • Folositi o scara pentru a va agata luminile la inaltime.
 • Asigurati-va ca scara este pe o suprafata solida, nivelata si ca puteti atinge cel mai inalt punct din care atarnati lumini, fara sa stati pe treapta superioara.
 • Rugati un alt adult sa il tina pe acesta din urma, in timp ce sunteti pe el.

Asadar, acestea sunt cele mai utile sfaturi pentru a va decora exteriorul casei, si cu siguranta trebuie sa tineti cont de ele, pentr a reusi sa va decorati perfect exteriorul locuintei de sarbatori.

0 Shares
You May Also Like