Cum alegi un avocat in Israel?

Cum alegi un avocat in Israel?

0 Shares
0
0
0

Cautati un avocat in Israel? Aveti nevoie de asistenta juridica din partea unui avocat? Eziti sa alegeti avocatul care va va ajuta cu o problema juridica? In acest articol, veti putea descoperi diferite informatii cu privire la modul de alegere a unui birou avocat Israel.

AVOCATI IN ISRAEL

Israel are o populatie de 8 milioane, dintre care aproape 60.000 sunt avocati. Conform acestui calcul, unul din 150 israelieni este avocat, insa nu trebuie sa uitam faptul ca in aceasta tara profeseaza si avocati straini, precum Samy Ilie de exemplu, care este unul dintre cei mai renumiti avocati din Israel.

Se spune adesea ca numarul avocatilor pe cap de locuitor din Israel este cel mai mare din lume. Cu toate acestea, nu orice avocat admis in practica de Baroul din Israel are experienta in practica juridica. Avand in vedere numarul mare de avocati din Israel, se pune intrebarea: Cum gasiti avocatul potrivit pentru cazul respectiv?

Cu siguranta trebuie sa luati in considerare unele sfaturi importante care va pot ajuta sa faceti alegerea potrivita, iar acest articol va ajuta sa aflati ce trebuie sa luati in considerare pentru alegerea unui avocat Israel.

  1. SPECIALIZARE

Punctul de pornire este intrebarea in care domeniu juridic doriti sa contactati un avocat. Avocatii din Israel sunt liberi sa aleaga cu ce domeniu juridic vor sa se ocupe. Majoritatea firmelor de avocatura se concentreaza totusi pe anumite domenii de expertiza si dezvolta astfel expertiza unica.

Acestea sunt cateva dintre domeniile de drept pe care avocatii sunt specializati: dreptul penal, dreptul muncii, legislatia privind imigratia in Israel, legislatia privind imigratia, dreptul proprietatii si imobiliare, dreptul brevetelor, dreptul succesoral etc.

  1. EXPERIENTA

Este recomandabil sa intrebati in avans daca avocatul respectiv are experienta in domeniul juridic dorit. Acest lucru poate fi gasit pe CV-ul avocatului, pe care il puteti gasi de obicei pe site-ul sau. Daca nu se poate gasi un CV online, trebuie doar sa intrebati avocatul in ce domeniu lucreaza.

  1. ZONA TARII IN CARE DORITI SA SELECTATI UN AVOCAT

Israelul nu este o tara mare. Daca aveti sediul in Haifa si daca este necesar un avocat local, este benefic pentru toate partile ca acesta sa aiba sediul in regiunea respectiva. Alegerea unui avocat in functie de locatia geografica nu este cel mai important criteriu, dar poate facilita italnirile dintre avocat si client.

  1. COMUNICAREA CU AVOCATUL – LIMBAJUL

Pentru a rezolva intrebarea legala pe ordinea de zi, fie ca este vorba despre o intrebare legala complicata, o chestiune de imigratie sau cumpararea sau vanzarea de bunuri imobiliare etc., o comunicare buna cu avocatul care ar trebui sa reprezinte cazul dvs. este foarte importanta.

  1. DISPONIBILITATEA AVOCATULUI

Aveti nevoie de doua persoane pentru a dansa tango. Prin urmare, atunci cand alegeti avocatul dvs., nu este suficient sa alegeti un avocat la intamplare. De asemenea, este necesar sa faceti verificari pentru a afla daca avocatul este interesat si are timp pentru a va prelua cazul.

  1. CONTRACT SI ONORARIU

Este foarte important sa fiti de acord in prealabil cu privire la taxele si taxele si indatoririle legale ale avocatului in scris. Desi acest lucru pare evident, multi avocati nu se deranjeaza sa semneze un contract de taxa cu clientul lor, ceea ce poate duce la neintelegeri si frustrari pentru ambele parti.

  1. PROCURATURA

Pentru ca un avocat din Israel sa reprezinte legal un client, el trebuie sa obtina o procura semnata de client. Avocatul creeaza procura si clientul o semneaza cu avocatul sau. Daca clientul se afla in afara Israelului, procura trebuie semnata in ambasada Israelului sau confirmata de o apostila. Este important sa va asigurati ca toate detaliile din documentul proxy sunt corecte. Este si mai important sa se defineasca procura pentru indeplinirea sarcinilor legale relevante.

  1. CONFIDENTIALITATE

Avocatii israelieni, la fel ca toti ceilalti avocati din lume, sunt obligati de legea confidentialitatii. Nu este necesar sa semnati un document separat cu privire la confidentialitate. Cu toate acestea, daca acesta este un caz deosebit de sensibil, poate doriti sa semnati un contract de confidentialitate cu avocatul cu care lucrati.

  1. CUM ALEG UN AVOCAT? RECOMANDARI

Incercati sa gasiti recenzii de la clientii anteriori despre avocatul cu care doriti sa lucrati. Daca veti dori sa colaborati cu un avocat roman Israel, in mod evident, trebuie sa treceti pe la biroul de avocatura al renumitului avocat Samy Ilie, care va poate ajuta indiferent de natura problemei dvs.

Discutam despre un avocat cu o experienta bogata, care presteaza servicii precum exonerarea cazierului penal, consultanta juridica, asistenta pentru companii, va poate ajuta in caz de arest sau daca doriti o cerere de gratiere, etc.

  1. SENTIMENT PERSONAL

In cele din urma, alegerea unui avocat este o problema personala. Deci, cel mai bine este sa va ascultati instinctele despre aceasta alegere. Indreptati-va atentia spre cunoscutul birou avocat Israel unde isi desfasoara activitatea Samy Ilie, si cu siguranta veti fi multumiti de calitatea serviciilor oferite.

0 Shares
You May Also Like