Cum alegi service-ul auto pentru masina ta?

Cum alegi service-ul auto pentru masina ta?

0 Shares
0
0
0

Cei care detin un autoturism, indiferent de marca si modelul acestuia, cu siguranta au un service auto unde merg periodic pentru efectuarea reviziilor, sau pentru orice problema ar avea masina.

Cei care abia ce si-au cumparat primul autoturism, cu siguranta nu au un service preferat, nu stiu multe detalii despre cum sa aleaga service-ul potrivit pentru masina lor, iar acest articol vine in ajutorul acestora.

In continuare vom discuta despre cum se alege service-ul auto pentru un autoturism, iar cei care de-abia si-au cumparat primul autoturism (si nu numai), vor afla care sunt cativa dintre cei mai importanti factori de care trebuie sa tina cont, pentru a alege cel mai potrivit service pentru masina lor.

  1. Distanta fata de casa

Cu siguranta, fiecare sofer isi doreste sa gaseasca un service auto care sa se afla cat mai aproape de locuinta sa. Este cat se poate de firesc acest lucru, mai ales in conditiile in care masina trebuie lasata de pe o zi pe alta in service. Fiecare doreste sa ajunga cat mai repede la service, si de la service acasa.

  1. Alegerea service-ului pe baza recomandarilor

Cu siguranta, in afara distantei, fiecare sofer va tine cont de recomandarile cunostintelor atunci cand va cauta un service auto pentru masina sa. Acest lucru este firesc pentru ca atunci cand iti duci masina la service, este ca si cum mergi la doctor, deci doresti cea mai buna solutie.

Intr-un oras mare in care exista mai multe service-uri in cartier, fiecare are service-ul la care merge cu regularitate. Parerea cunoscutilor conteaza, pentru ca acestia pot mentiona daca sunt multumiti de calitatea reparatiilor, pot mentiona de-asemenea daca sunt multumiti de tarifele solicitate de catre service, dar si de profesionalismul mecanicilor.

Cu siguranta, un service auto profesionist, unde reparatiile sunt de calitate superioara, si unde lucreaza doar mecanici auto profesionisti este recomandat de catre majoritatea cunoscutilor. La un astfel de service trebuie dusa masina.

  1. Serviciile prestate

Exista service-uri auto care presteaza doar lucrari si reparatii simple, precum cele legate de directie sau sistemul de franare. De regula, in astfel de service-uri isi desfasoara activitatea mecanici fara prea multa experienta.

Exista insa si service-uri auto unde lucreaza mecanici cu o vasta experienta, care in afara de cele mentionate anterior, efectueaza orice tip de reparatii auto care tin de partea de mecanica, in timp ce exista si electromecanici in asemenea service-uri.

  1. Dotarile service-ului

Acesta este un alt aspect important. Trebuie ajuns la fata locului si studiat service-ul. Conteaza foarte mult ca un service sa fie cat mai dotat, iar aici discutam atat despre trusele de scule si chei pe care le folosesc mecanicii, cat si despre elevatoare si nu numai.

De preferat ar fi de ales un service auto care dispune si de o statie itp. Alegand un service cu statie itp Cluj Napoca 2021, veti avea parte de cele mai bune reparatii ale masinii, iar mai mult decat atat, veti scapa si de grija itp-ului. Acolo va fi efectuata si inspectia tehnica periodica a masinii.

In acest fel, exista siguranta ca masina este in regula din toate punctele de vedere, iar la o intalnire cu inspectorii de la RAR in trafic, nu exista motive de ingrijorare pentru ca masina din punct de vedere functional este perfecta.

  1. Tarife

Fara doar si poate, fiecare service are propriile tarife. Clientii in mod evident tin cont si de acest aspect atunci cand isi aleg service-ul. Un service auto scump este de regula evitat de catre soferii care au masini destul de ieftine, si care nu au un buget foarte mare la dispozitie.

0 Shares
You May Also Like