Cum alegi fotograful pentru nunta ta?

Cum alegi fotograful pentru nunta ta?

0 Shares
0
0
0

Casatoria este fara doar si poate, unul dintre cele mai frumoase si totodata unul dintre cele mai importante momente din viata unui cuplu.

Casatoria este acel eveniment in urma caruia doua un barbat si o femeie aleg sa isi uneasca destinele in fata lui Dumnezeu, si totodata in fata starii civile.

Casatoria este momentul in care apoi tinerii care si-au unit destinele sarbatoresc fericitul eveniment alaturi de familie, rude, prieteni si cunostinte.

Deci, dupa cum se poate observa, casatoria este un moment foarte important in viata unui cuplu, asa ca este cat se poate de firesc faptul ca mirii isi doresc sa ramana cu cele mai frumoase amintiri de la fericitul eveniment.

Ei bine, amintirile de la nunta cu siguranta raman in timp fotografiile si filmul nuntii, asa ca este cat se poate de firesc ca mirii sa isi doreasca sa beneficieze de cele mai bune servicii foto – video pentru nunta lor.

Tocmai de aceea, acestia trebuie sa se informeze cat mai bine in legatura cu fotografii si cameramanii de la ei din oras, pentru a face cea mai buna alegere.

Un cameraman cu siguranta nu are atata treaba, pentru ca el doar porneste camera si filmeaza, insa un fotograf are o misiune mult mai dificila. Acesta trebuie sa stie sa aranjeze nuntasii la pozele de grup de la starea civila si de la biserica.

Apoi, fotograful profesionist trebuie sa stie sa aranjeze nuntasii la pozele de grup de acasa de la mire, de la mireasa sau de la nasi.

Deasemenea, fotograful trebuie sa stie sa aleaga cele mai bune unghiuri pentru a face cele mai frumoase si cele mai interesante poze de nunta.

Ei bine, dupa cum se poate observa, un fotograf nunta este extrem de important, asa ca viitorii miri trebuie sa aleaga cu foarte mare atentie fotograful.

De regula, cei care aleg un fotograf il aleg pentru ziua nuntii, astfel ca au fotograful si serviciile acestuia la dispozitie de dimineata si pana seara cand se termina nunta, iar fotograful face poze acasa la mire, la nasi, la mireasa, la starea civila, la biserica si nu in ultimul rand la restaurantul unde are loc petrecerea de nunta.

Exista insa si situatii in care mirii aleg sa faca mai repede cununia civila, asa ca acestia trebuie sa se gandeasca foarte bine la pachetul foto – video. Ei trebuie sa discute acest aspect inca de la inceput cu fotograful, pentru a stii daca acesta le poate fi alaturi si in ziua cununiei civile, si in ziua nuntii.

In cazul in care fotograful ales este ocupat in ziua cununiei civile, atunci cu siguranta mirii vor trebui sa isi indrepte atentia spre serviciile unui alt fotograf cununie civila, care sa imortalizeze momentele de la eveniment.

Cei care aleg un fotograf pentru cununia civila, vor putea beneficia de serviciile fotografului si in cazul in care organizeaza o petrecere in familie, iar astfel vor ramane cu o multime de amintiri frumoase si de la acest eveniment.

Asadar, dupa cum se poate observa, serviciile foto – video sunt foarte importante la o nunta, asa ca mirii trebuie sa aleaga cu o foarte mare atentie fotograful si cameramanul.

0 Shares
You May Also Like