Cum ajungi la aeroport in Otopeni?

Cum ajungi la aeroport in Otopeni?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa calatoresti in strainatate, cu siguranta te poti gandi fie sa calatoresti cu avionul, fie sa calatoresti cu autocarul sau chiar si cu masina personala.

Cel mai indicat insa ar fi sa calatoresti cu avionul, pentru ca vei ajunge mult mai rapid la destinatie, si vei avea de suportat costuri accesibile.

Pentru a ajunge insa la aeroport, fie trebuie sa suni la o firma de taxi, fie poti alege sa rogi o cunostinta sa te duca. Cea mai indicata solutie insa ar fi sa mergi de acasa si pana la aeroport cu masina ta personala.

Ei bine, probabil te intrebi si ce vei face cu masina atata timp cat vei fi plecat din tara, insa acest lucru nu trebuie sa te ingrijoreze.

Atunci cand vrei sa pleci cu avionul din tara, iti poti lasa masina in parcarea aeroportului sau poti cauta o parcare privata Otopeni, pentru a-ti lasa masina sa stationeze pana te intorci. Vei avea insa de platit o suma de bani pentru fiecare zi in care masina ta va stationa pe locul respectiv de parcare.

Referitor la firmele care detin parcari in Otopeni, trebuie precizat ca ele le pot oferi oamenilor mai multe posibilitati.

De exemplu, exista firme care au locuri de parcare disponibile, si care mai presteaza si servicii de inchirieri masini Otopeni, asa ca aceste firme pot veni in ajutorul tau atat pentru a-ti oferi un loc de parcare atunci cand nu ai unde sa iti lasi masina cand pleci la aeroport, cat si pentru a-ti inchiria o masina atunci cand aterizezi si nu ai o masina la indemana.

In ceea ce priveste inchiriatul auto, trebuie precizat faptul ca aceste firme iti pot inchiria oricare dintre masinile pe care le au disponibile la momentul de fata, asa ca daca ai nevoie de o masina de inchiriat, trebuie doar sa te prezinti la firma si sa ai asupra ta cartea de identitate, pentru a se putea incheia contractul de inchiriere auto.

Apoi, trebuie sa platesti in avans chiria pentru masina pe care o vei folosi, si se poate chiar sa ti se solicite o garantie pentru masina inchiriata. Exista firme care solicita o garantie pentru masinile pe care le inchiriaza, dar exista si firme care nu solicita garantie, insa asta depinde de politica firmei.

In cazul in care ai de gand sa inchiriezi o masina, mai trebuie sa stii ca este nevoie sa o returnezi exact in conditiile in care o receptionezi. Mai exact, vei primi masina cu plinul de combustibil facut si curata luna si bec.

Ei bine, atunci cand va trebui sa predai masina, va trebui sa te asiguri ca aceasta are plinul de combustibil facut, si va trebui sa duci masina la spalatorie pentru a o face luna si bec.

Asadar, o firma care ofera locuri de parcare si care inchiriaza si masini iti poate fi de mare ajutor in mai multe situatii dupa cum se poate observa, asa ca trebuie sa tii cont de aceste detalii.

0 Shares
You May Also Like