Cum a ajuns sa scrie „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”?

Cum a ajuns sa scrie „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”?

0 Shares
0
0
0

„Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie” este o carte care a fost scrisa de catre dr. Vanessa Youness si doctorul Stefan Stangaciu; si a fost lansata la data de 4 iunie 2019, Palatul Cesianu Racovita.

In urmatoarele randuri veti vedea ce a dus la nasterea ideii de a fi scrisa aceasta carte. Continuati sa cititi, pentru ca veti descoperi o poveste fascinanta de viata a doctoritei Vanessa Youness Amal.

Asadar, inainte de a fi scrisa cartea, cu 11 ani mai exact, in perioada in care se specializa in meseria sa de viitor chirurg, Vanessa Youness a primit nemilosul diagnostic de scleroza in placi (scleroza multipla).

Scleroza multipla (SM) este o boala demielinizanta in care acoperirile izolatoare ale celulelor nervoase din creier si maduva spinarii sunt deteriorate. Aceasta deteriorare perturba capacitatea de a comunica parti ale sistemului nervos, ceea ce duce la o serie de semne si simptome, inclusiv probleme fizice, mentale si uneori psihiatrice.

Simptomele specifice pot include vedere dubla, orbire la un ochi, slabiciune musculara, probleme cu senzatia sau coordonare. Scleroza multipla are mai multe forme, cu noi simptome fie aparute in atacuri izolate (forme recidivante), fie in timp (formele progresive). Intre atacuri, simptomele pot disparea complet, insa cu toate acestea, raman deseori probleme neurologice permanente, in special odata cu avansarea bolii.

Pentru orice persoana este dificil sa primeasca un astfel de diagnostic nemilos, si in mod evident multe persoane ar fi cedat, acceptand boala si acceptandu-si soarta, care a fost atat de cruda cu Dr. Vanessa Youness Yamal, insa aceasta nu a cedat, ci a luptat cu toata puterea sa pentru a invinge boala, si din fericire a reusit.

Vanessa Youness Amal a stopat evolutia sclerozei multiple si s-a vindecat de toate leziunile care au fost provocate de aceasta afectiune, ceea ce medicina alopata care sustine ca nu exista tratament pentru aceasta boala, nu credea ca este posibil.

Din fericire, Vanessa Youness Amal a reusit sa invinga boala avand parte de ajutorul profesorului Stefan Stangaciu, care este presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie. Cu ajutorul acestuia si a protocolului sau de tratament, aplicat cu disciplina chirugicala, Vanessa Youness Amal a invins scleroza in placi.

Ba chiar mai mult, dupa ce s-a vindecat, Vanesa a dezvoltat un proiect medical, si anume clinica YOUness Wellness Clinic; care ajuta pacientii sa se trateze de scleroza multipla dar si de alte afectiuni care ingreuneaza viata.

YOUness Wellness Clinic este o clinica moderna unde pot fi aplicate diferite tratamente, precum urmatoarele: masaje terapeutice cu miere, nebulizari, presopunctura, reflexoterapie, cataplasme, cure profunde de detoxifiere, decalcifierea glandei pineale, apiterapia, terapia cu venin de albine, dietoterapia (alimentatie exclusiv vegetariana, fara gluten si fara zahar), fitoterapia, ionic detox (o metoda externa de detoxifiere care elimina toxinele prin picioare), aromoterapia, cromoterapia, gimnastica medicinala, iar exemplele pot continua.

Pe langa faptul ca a creat aceasta clinica ultramoderna pentru a ajuta pacientii sa se vindece, dr. Vanessa Youness, alaturi de doctorul Radu Macovei si doctorul Stefan Stangaciu, au scris cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”, care a fost lansata la data de 4 iunie 2019, Palatul Cesianu Racovita; si care are menirea de a-i ajuta pe pacientii de scleroza multipla (si nu numai), sa se vindece si sa duca o viata mai buna.

0 Shares
You May Also Like